Geleceğimizin Teminatı Öğretmenlerin Elinde

Geleceğimizin Teminatı Öğretmenlerin Elinde

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ?Ülkemiz, öğretmenlerimizin yetiştireceği nesillerle, her alanda dünyadaki diğer ülkelerle yarışır hale gelecek ve ulusumuzun, cumhuriyetimizin ilelebet varlığını sürdürmesinin teminatı olacaktır? dedi.

Milletvekili Hüseyin Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, eğitim camiasının en önemli neferleri olan öğretmenlere gereken değerin verilmek zorunda olduğunu hatırlattı. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü en içten duygularıyla kutladığını ifade eden Milletvekili Şahin, öğretmenleri geleceğin teminatı nesilleri yetiştiren, sevgi timsali,  fedakâr birer kahraman olarak nitelendirdi. Mesajında Atatürk´ün eğitime verdiği öneme ve bu alanda attığı adımlara dikkat çeken Hüseyin Şahin, Türkiye´nin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün öğretmenlerin toplumun gelişmesindeki rolünü çok iyi bildiğini ve onları ilim ve irfan ordusunun neferleri olarak nitelendirdiğini vurguladı.

HEPSİ BAŞTACIMIZ

Türkiye´nin kalkınmasında, öğretmenlerin göstereceği çabaların ve verecekleri emeklerin birinci faktör olacağını ifade eden Milletvekili Hüseyin Şahin, ?Bugün ekonomide, kültürde, sanatta, askeri alanda ve bilimde ilerleyen toplumların, eğitime önem verdiklerini görüyoruz. Eğer biz de dünyadaki ülkelerden geri kalmak istemiyorsak, eğitimli, bilgili, donanımlı gençler, nesiller yetiştirmeliyiz. Bunu gerçekleştirecek olanlar elbette, başımızın tacı öğretmenlerimiz olacaktır. Her türlü fedakârlığı yaparak, bilgisini, sevgisini, şefkatini, insani değerlerini, öğrencisine aktaran öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ülkemiz, öğretmenlerimizin yetiştireceği nesillerle, her alanda dünyadaki diğer ülkelerle yarışır hale gelecek ve ulusumuzun, cumhuriyetimizin ilelebet varlığını sürdürmesinin teminatı olacaktır? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14