GELECEĞİN YILDIZLARI SAHAYA İNDİ

GELECEĞİN YILDIZLARI SAHAYA İNDİ

Gençlergücü Spor Kulübü'nün yaz spor okulu, 110 minik futbolcu adayının katılımı ile başladı.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü, alt yapısını güçlendirmek amacıyla her yıl düzenlediği yaz futbol okulu çalışmalarına dün başladı. 110 minik sporcunun katıldığı yaz futbol okulunda, antrenör Refik Koç nezaretinde çalışmalar yapılacak.

 

“ALT YAPI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Dün açılışı yapılan yaz futbol okulunun ilk antrenmanına Kulüp Başkanı Dr. Ergün Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Yaz futbol okuluyla ilgili bir açıklama yapan Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Balkan, “2014-2015 sezonu hazırlıklarına bir tarafta altyapımızla, bir tarafta A takım bazında başladık. Bugünde burada her yıl düzenlemiş olduğumuz futbol okulunun açılış programını gerçekleştirdik. Kayıt döneminde 110 tane genç sporcu adayı kardeşimiz kulübümüzü tercih ettiler. Öncelikle kulübümüzü tercih eden sporcu kardeşlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Haftanın 3 günü sporcu kardeşlerimiz temel eğitimlerini aldıktan sonra, daha sonraki süreçte de bu eğitimler yıllık olarak devam edecek. Bu proje bizim için çok önemli. Çünkü bir kulübün altyapısı olmadığı zaman üst yapıya sürekli transfer yapmak durumunda kalıyorsunuz. İnşallah buradan çıkacak yetenekli kardeşlerimizle birlikte öncelikle U-11, U-12 ve U-13 olmak üzere yukarıya doğru bünyemizde gençleri kazandırmış olacağız” dedi.

 

Gençlergücü Spor Kulübü’nün Altyapı Koordinatörü Refik Koç ise, “Çalışmalarımıza 110 öğrenciyle başladık. Amacımız hem Türk futboluna hem İnegöl sporuna ve tabi ki Gençlergücü’ne oyuncu yetiştirmek. Çocuklarımızın içerisinde yetenekli oyuncularda var. Onlarla Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü olmak üzere Fikret Yavuz, Mustafa Atar ve Murat Ulu ile birlikte 4 hocayla çalışmalarımıza tam hızıyla devam ediyoruz. Çocuklarımızda çok meraklılar. Hiç idman kaçırmadan, idmanlarımıza devam ediyoruz. Bunu bütün seneye yayarak, asıl önemli olan o. Yalnız 2 aylık spor okulu değil, bütün seneye yayarak çocuklarımıza iyi bir futbol eğitimi vermek, bu arada da ahlaki ve manevi yönde de çocuklarımıza eğitim vermek istiyoruz” diye konuştu.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54