www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GELİNLER DE İKİZ DAMATLAR DA

GELİNLER DE İKİZ DAMATLAR DA

İnegöl’de tekstil fabrikasında çalışan tek yumurta ikizi Selda-Ceyda Güçlü kardeşler, yurtdışında ticaret işi ile uğraşan kendileri gibi tek yumurta ikizi olan Erdoğan-Şendoğan Özçelik kardeşler ile dünya evine girdiler.

 

İnegöl’de gerçekleşen nikâh töreni ile dünya evine giren tek yumurta ikizleri dünyada ender rastlanacak bir düğüne imza atmış oldular. Nikâh törenine her iki ailenin yakınları ve genç çiftlerin sevenleri katıldı. 

 

NİKÂH MEMURU ŞAŞKINA DÖNDÜ

Çiftin nikâhı İnegöl Belediyesi Nikâh Dairesi sorumlusu Nikâh Memuru Yunus Şentürk tarafından kıyıldı. Gelinlerin ve damatların ikiz olduğunu gören Şentürk şaşkınlığını gizleyemedi.

 

“İYİ Kİ EVLENMİŞİM”

Mutluluklarını dile getiren gelinlerden Selda Özçelik, “Ben ve kardeşim birlikte düğün yapıyoruz. Aslında ben eşim Erdoğan ile ilk tanıştığımızda ikiz olmalarından dolayı soğuk bakmıştım ama şimdi düşünüyorum da iyi ki evlenmişim” dedi.

 

“ÇOK FARKLI BİR DUYGU”

Gelin olan diğer ikiz kardeş Ceyda Özçelik ise, “Eşim Şendoğan ile ilk tanıştığımızda ikiz kardeşler olduğunu duyunca çok şaşırmıştım ama ikiz kardeşler olarak evlenme kararı aldığımızda çevremizdekiler çok mutlu oldular. Çok farklı bir duygu… İkiz kardeşimle elti oldum” şeklinde konuştu

 

“NASIL OLUR DİYE DÜŞÜNDÜK”

İkiz kardeşi ile bacanak olduğunu dile getiren damat Erdoğan Özçelik ise “Evlilik kararı aldığımızda nasıl olur diye düşündük. Normalde ikiz kardeşler evlilikten sonra hayatlarını farklı yöne gider ve ayrılırlar. Hayatımın tüm anını beraber geçirdiğim ikiz kardeşimle aynı evden ikiz kardeşler ile evlendik. Çok mutluyuz” diye konuştu.

 

“MİLYONDA BİR GERÇEKLEŞİR”

Diğer damat Şendoğan Özçelik ise “İlkokulun sonuna kadar tek tip kıyafet giydiğim ikizimle aynı evden ikiz kardeşler ile evleniyoruz. Çok farklı bir duygu… Milyonda bir gerçekleşecek bir olaya imza attık” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19