GENÇ CEMAAT ÖDÜLLENDİRİLDİ

GENÇ CEMAAT ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çinili Camii Derneği, sömestr tatilinde İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ?Haydi Çocuklar ve Gençler Camiye Koşalım, Namazda Buluşalım? projesi kapsamında camiye gelerek ibadet eden öğrencileri ödüllendirdi.

 

Çinili Camii´nde gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Müftüsü Kazım Güzel ve çok sayıda vatandaş katılırken, bayanlarda ilk defa sabah buluşması gerçekleştirdiler.

CEMAATE DUYARLILIK ÇAĞRISI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çinili Camii Derneği Başkanı İbrahim Ekin, ?Okulların yarıyıl tatiline girmesi sebebi ile çocukların ve gençlerin camiye ısındırma ve namaza alıştırma hususunda İnegöl Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında etkinliğe katılan genç ve çocuklarımıza; Çinili Camii Cemaati ve Derneği olarak teşvik amaçlı hediyeler verdik. Yine 15 günde bir yapmış olduğumuz sabah namazı buluşmalarının 3´üncüsünü İlçe Müftümüz Kazım Güzel hocamızın katılımıyla gerçekleştirdik. Tesbihattan sonra İlçe Müftümüzün namazda okunan Surelerin mealini verip, okumanın önemi üzerinde durdu. Namaz kılınması ve namaza teşvik edilmesi hususunda cemaatin duyarlı olmasını istedi? dedi.

BAYANLARDAN BİR İLK

Bayanların da ilk defa sabah buluşmasına katıldığını ifade eden Ekin, ?Bildiğiniz üzere Çinili Camii Derneği olarak sürekli etkinlikler düzenliyoruz. Sabah etkinliğimiz devam ederken bayanlardan da bu noktada istekler geldi ve bugün ilk defa bayan kardeşlerimiz için de sabah programı düzenlemiş olduk. Sürekli etkinlikler yaparak vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirmeleri için uğraşıyoruz. Bu etkinliklerimiz devam edecek. Katkısı olan herkesten Allah razı olsun? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68