www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GENÇ CEMAATİN BOĞAZOVA SEFASI

GENÇ CEMAATİN BOĞAZOVA SEFASI

Gençleri namaza ve cemaate alıştırmak amacıyla farklı etkinliklere imza atan Hüdai Cami İmam Hatibi Murat Küçük genç cemaatini bu kez, Boğazova gezisiyle ödüllendirdi.

 

Alanyurt Hüdai Cami İmam Hatibi Murat Küçük, cami içi olduğu kadar cami dışı etkinliklerini de aralıksız sürdürüyor.

 

Gençleri camiye alışması ile her gün gençler ile cami de buluşan Alanyurt Hüdai Cami İmam Hatibi Murat Küçük, öğrencilerin hem manevi hem de dünyevi tecrübeleri öğrenmek için elinden gelen gayreti ortaya koyuyor. Alanyurt Hüdai Cami İmam Hatibi Murat Küçük, özellikle gençlere yönelik çalışmaları nedeni ile İnegöl´de parmakla gösterilen imamlardan biri olması nedeni ile ?Çılgın İmam´ olarak tanınıyor.

 

HER ÇOCUK EN AZ BİR ARKADAŞINI CAMİYE GETİRECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Alanyurt Hüdai Cami İmam Hatibi Murat Küçük, ?Gençlerimizin 3-4 günlük tatili vardı. Öğrencilerimizle bir araya gelmek istedik. Malum yaz sezonunun ardından tam olarak toplanamıyorduk. Yaz sezonunda bizlere yardımcı olan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya gelerek Boğazova´ya gittik. Güzel vakit geçirdik. Orada bir karar aldık. Çocuklarımız sınıfından en az bir kişiyi kendisi ile beraber camiye getirecek. Yani haftada 1-2 defa camiye gelerek yanlarında da öğrenci arkadaşlarını da getirecekler. Bu yeni projelerimizden birisi. Böylece daha çok gencimizin cami ile irtibatını daha fazla sağlamış olacağız. ?dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00