Genç İşadamı Hayata Tutunamadı

Genç İşadamı Hayata Tutunamadı

Bafra-Çayırova anayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanarak bölgedeki hastanede tedavi altına alınan ve ardından hava ambulansı ile İnegöl´e sevk edilen Seyran Koltuk sahiplerinden işadamı Adem Yaran, yaşam savaşını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde Bafra-Çayırova anayolu üzerinde, yolcu olarak bulunduğu motosikletin kaza yapması sonucu ağır şekilde yaralanan ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi´nde yoğun bakım ünitesine kaldırılan Seyran Koltuk sahiplerinden Adem Yaran, önceki gün hava ambulansı ile Yenişehir Havaalanına indirilmiş ve orada kendisini bekleyen 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesine getirilerek yoğun bakım ünitesine yatırılmıştı. İnegöllü işadamı, 17 günlük yaşam savaşını kaybetti. Yâran´ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları hastaneye akın ederek gözyaşlarına boğuldular.

 OLAY

Edinilen bilgiye göre olay; dün sabah 10.45 sıralarında Bafra-Çayırova anayolu üzeri Bafra istikametinde meydana geldi. İddiaya göre; 34 yaşındaki Onur Girti idaresindeki 34 VT 2985 plakalı motosiklet, Bafra istikametine doğru seyir halinde iken gidiş istikametine göre sağa meyilli viraja geldiği zaman yolun sağına geçince karşı istikametten gelen 66 yaşındaki Ayşe Rıylıidaresindeki BS 585 plakalı araçile çarpıştı.Meydana gelen kaza sonucu 34 VT 2985 plakalı motosiklet sürücüsü Onur Girti ve motosiklette yolcu olarak bulunan 34 yaşındaki Adem Yaran ağır, BS 585 plakalıaraç sürücüsü Ayşe Rıylı ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen Ambulanslarda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

 Kazada ağır yaralanan ve hayati tehlikesi süren Adem Yaran, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilirken, diğer yaralılar ise Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip müşahede altına alındılar.

 Kaza sonucu alev alan motosiklet tamamen yandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00