www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Genç Kız Göz Yaşlarıyla Toprağa Verildi

Genç Kız Göz Yaşlarıyla Toprağa Verildi

Kastamonu´da meydana gelen trafik kazasında emniyet kemerini takmadıkları belirlenen iki üniversiteli genç kız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden öğrencilerden Burcu Örnek İnegöl´de gözyaşları arasında toprağa verildi

Alınan bilgilere göre Kastamonu-Daday karayolu Gölköy köyü mevkiinde yoldan çıkan otomobil takla attı. Kazada emniyet kemeri takılı olmadığı anlaşılan iki üniversiteli genç kız hayatını kaybetti, 2 kişide yaralandı. Kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencilerden Burcu Örnek´in cenazesi ailesi tarafından alınarak memleketi Bursa´nın İnegöl İlçesinde getirildi. Genç yaşta kazada hayatını kaybeden üniversiteli Burcu ikindi namazına müteakip Emir Sultan camiinde kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Anne Ayakta Durmakta Güçlük Çekti

Cenazede üniversite öğrencisi Burcu Örnek´in annesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadılar. Anne yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Kızının cenaze arabasına bindirildiği sırada araca sarılarak ağlaması yürekleri dağladı.

 

Cezaevindeki Kardeşten Son Görev

Bir suçtan dolayı cezaevinde bulunan Burcu Örnek´in kardeşi de cenaze geldi. Jandarma tarafından cami avlusuna elleri kelepçeli olarak getirilen şahıs kardeşinin cenazesinde gözyaşlarına hakim olamadı. Oda bir eli kelepçeli olarak jandarmayla birlikte ön sırada saf tuttu. Namaz sonrası son olarak cenaze arabasına kadar kardeşinin tabutunu taşıyarak ona son görevini yerine getirdi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Burcu Örnek´in Kastamonu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 3´üncü sınıf öğrencisi olduğu ve bir dönem Kadınlar 3´üncü Ligi´nde mücadele eden Karadeniz Ereğli Genç Yıldızspor´da futbol oynadığı öğrenildi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29