www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Genç MÜSİAD´lılar Sertifika Aldı

Genç MÜSİAD´lılar Sertifika Aldı

İnegöl Genç MÜSİAD tarafından bu yıl 2´ncisi düzenlenen ve 5 hafta süren Kişisel Eğitim Kursunu başarıyla tamamlayan üyelere sertifikaları verildi.

İnegöl Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen organizasyonda beden dili eğitimi ve güzel konuşma sanatının incelikleri anlatıldı. Tiyatro Sanatçısı ve Eğitmen Cengiz Oba tarafından eğitim alan Genç MÜSİAD´lılar program sonunda ise sertifika ile ödüllendirildiler.

BEDEN DİLİNİN ÖNEMİNİ GÖRDÜK

Genç MÜSİAD Başkanı Mustafa Coşkun, 2017 yılında gelen olumlu tepkiler üzerine bu yılda aynı organizasyonu düzenleme kararı aldıklarını söyledi. Kendilerine destek veren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´ne teşekkür eden Coşkun, ?Arkadaşlarımız eğitim sonunda kendilerini geliştirme şansını yakaladılar. Bizler aldığımız eğitimler sayesinde beden dilinin günlük hayatta ne kadar önemli olduğuna yakından şahit olduk. Cengiz hocamız gerçekten tam bir profesyonel. O´nun sayesinde konuşma dilimizde değişiklikler yaşandı. Bizler elde ettiğimiz bu tecrübeyle ticaretimizi zenginleştirme şansını yakaladık? dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İbrahim Şenal ise eğitime önem veren MÜSİAD´a teşekkür etti. Kurum olarak iş dünyasına katkı sağlamak adına önemli çalışmalar yaptıklarını anlatan Şenal, MÜSİAD´ın teklifini hiç düşünmeden kabul ettiklerini ve dalında başarılı bir Cengiz Oba´nın eğitim vermesini sağladıklarını söyledi.

Programa katılan MÜSİAD Başkanvekili Mehmet Döngel ise eğitimin önemine değindiği konuşmasında, ?Bizler zaman zaman üyelerimize yönelik programlar yapıyoruz. Kişisel Gelişim eğitimleri, dost meclisi toplantılar, tecrübe paylaşımları toplantıları ve konferans zincirleriyle iş dünyamızın temsilcilerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kursu başarıyla tamamlayanları ise kutluyorum? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ise kursu tamamlayanlara sertifikaları verildi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01