www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Genç MÜSİAD´lılardan Huzurevine Ziyaret

Genç MÜSİAD´lılardan Huzurevine Ziyaret

MÜSİAD İnegöl Şubesi Genlik Kurulu, Regaip Kandili nedeniyle İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevini ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Arıcı, beraberindeki Gençlik Kurulu üyeleriyle birlikte İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi´ni ziyaret etti.

Regaip Kandili nedeniyle bugün 10.00´da gerçekleşen ziyarette, Genç MÜSİAD üyelerine Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile Huzurevi Müdürü Yahya Kani eşlik etti. Önce Huzurevi binasını gezip inceleyen Genç MÜSİAD üyeleri, ardından huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Onlarla sohbet edip çay içen ve kandillerini kutlayan genç işadamları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Regaip Kandili vesilesiyle huzurevini ziyaret etmek istediklerini ifade ettiler.

Ziyarete ilişkin kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ise ?MÜSİAD üyesi genç kardeşlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Huzurevimizi gezmek ve buradaki sakinlerimizle bir araya gelmek istediler. Aslında burada en fazla ihtiyaç duyulan şey insanların gelip yaşlılarımızı ziyaret etmesi, onlarla sohbet etmesi, yalnızlıklarını unutturması. Bu anlamda duyarlı vatandaşlarımız, STK´larımız, okullarımız sağ olsunlar her fırsatta geliyorlar? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36