https://www.facebook.com/100022904774463/videos/1115505976387748/

GENÇ VOLEYBOLCULARA MORAL

GENÇ VOLEYBOLCULARA MORAL

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Özel TED Bursa Koleji´ni ziyaret ederek, küçük voleybolcuların antrenmanına katıldı.

 

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Baş Antrenörü DraganNesic, takım kaptanı İpek Soroğlu, Göze Dal, Buse Kayacan, Brazilyalı oyuncu Joyce Da Silva ve Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz ile birlikte Özel TED Bursa Koleji´ni ziyaret etti. Büyükşehir´in sultanlarının ziyaretinin okulun öğrencileri açısından önemini vurgulayan idareciler, ?Bursa Büyükşehir Belediyesi, spora en çok katkı veren kurumların başında geliyor. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ise günden güne başarılarını devam ettiren bir kulüp. Onların ziyareti, hedefinde profesyonel sporculuk olan öğrencilerimizi çok motive etti. Bizler öğrencilerimizin eğitimlerinin yanı sıra sosyal hayatını da çok önemsiyoruz. Sporculuk hedefleri olsa bile, eğitimli sporcu olmalarını istiyoruz? dedi.

 

Okulda spor salonuna giden sporcular, küçük voleybolcuların alkışları ile karşılandı. Antrenmana dahil olan Büyükşehirli sporcular, küçük voleybolculara tecrübelerini aktarırken, küçük sporcular yetenekleriyle Baş Antrenör Nesic´ten tam not aldı.

Nesic de okul ziyaretlerinin önemine değinerek, ?Bu tür ziyaretleri daha çok yapmak istiyoruz. Çocuklar, televizyonda gördüğü, kendilerine örnek aldıkları sporcuları karşılarında gördükçe daha da motive oluyorlar. Hepsi çok yetenekli, umarım eğitimlerini ihmal etmezler ve ileride çok başarılı olurlar? dedi.

 

Çarşamba günü oynanan Nilüfer Belediyespor maçına da dikkat çeken Nesic, ?Bizim açımızdan zor bir maç oldu. Kazanmak hiç kolay olmadı. Maçın hemen başında Nikolic´in sakatlığı bizim adımıza talihsizlik oldu. Bu sakatlık tüm oyuncu grubumuzu etkiledi. Büyük stres yaşadık. Ama üçüncü setten itibaren takım olduğumuzu hatırladık, inancımızı ortaya koyduk ve muhteşem voleybol atmosferi ile galip gelmeyi başardık? dedi.

 

Antrenman sonrası küçük voleybolcular, sporculara ve Nesic´e çiçek takdim ederken, sporcular da Özel TED Bursa Koleji adına Lise Müdürü Sami Sarıoğlu´na bütün oyuncularca imzalanmış forma hediye etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,36% -0,35
  • EURO

    34,70% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2395,39% -1,12
  • Ç. ALTIN

    3871,86% -0,38