GENÇ YAZAR 2. KİTABINI BİTİRDİ

GENÇ YAZAR 2. KİTABINI BİTİRDİ

Genç yaşına rağmen yazdığı ?Platonik Adam? isimli kitabı ile yazarlık hayatına başlayan Esma Latifoğlu, kitabı hakkında bilgiler verdi. Latifoğlu, yazmayı çok sevdiğini belirterek 2. kitabını da bitirdiğini ifade etti.

Kısaca kendisini tanıtan Esma Latifoğlu, ?30 Mart 1992´de Azerbaycan´ın Gence şehrinde dünyaya geldim. 4 yaşında Türkiye´ye taşındık. Ahıska Türküyüm. Bir satranç öğretmeni olarak genellikle boş vakitlerimde satranç oynarım. Kitap okumayı çok severim? dedi.

HAYATIMIN HER ANINDA YAZMAK VAR

Küçüklükten beri yazmayı çok sevdiğini belirten Latifoğlu, ?Ben daha okuma yazma bilmeden yanlış hatırlamıyorsam 5 yaşlarında annemin yemek defterini alıp, boş sayfalarına resimler çizip kendime hikâye olarak anlatırdım. Okuma yazma öğrendikten sonra yaptığım ilk iş kendi hayal dünyamdaki hikâyeleri kâğıda dökmek oldu. İlkokuldayken yazdığım kısa hikâyeler hala aklımdadır. Hayatımın her anında yazmak vardı. Niye başladığımı bilmiyorum ama asla yazmaktan vazgeçmeyeceğimi söyleyebilirim? şeklinde konuştu.

3. KİTAP PLATONİK ADAM´IN DEVAMI OLACAK

Yeni kitaplarının çıkacağını ve hayatının sonuna kadar kitap yazmak istediğini ifade eden Latifoğlu, ?Şuan 2. kitabımı bitirdim, sadece üstünden geçiyorum. 3. kitap olarak da Platonik Adam´ın devamını yazmayı planlıyorum. Kitap yazmak her zaman hayatımın bir parçası olacak. Sürekli yazmayı düşünüyorum? diye konuştu.

Esma Latifoğlu son olarak, okurların Platonik Adam kitabını, İnci Kırtasiye´de bulabileceklerini ifade etti.

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00