www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Genç esnaflardan iyilik hareketi

Genç esnaflardan iyilik hareketi

İnegöl’de faaliyet gösteren iki esnaf, başlattıkları proje kapsamında şehit, gazi ve engelli aileleri ile Huzurevi sakinlerine haftanın bir günü ücretsiz tıraş hizmeti verirken yine ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi desteğinde bulundu.

Osmaniye Mahallesi Begonya Sokak üzerinde faaliyette bulunan Baylaz Erkek Kuaförü sahibi İsmail Aslanbay ile Yılmaz Çay Salonu sahibi Onur Yılmaz başlattıkları  proje ile tüm İnegöl’e örnek oldu.

İnegöl’deki şehit, gazi ve engelli aileleri ile irtibata geçen iki genç esnaf, bu ailelerin temel ihtiyaçlarının yanı sıra her Salı ücretsiz tıraş hizmeti veriyor.

Konuya ilişkin bilgi veren Yılmaz Çay Salonu sahibi Onur Yılmaz, Geçtiğimiz hafta içerisinde komşu esnafımız İsmail Aslanbay ile ortak bir proje yapma kararı aldık. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi şehit gazi ve engelli ailelere 5’er kiloluk erzak paketleri hazırladık.Şuana kadar 50 haneye bu yardımları ulaştırdık. 75 aileye daha bu erzakları dağıtmaya devam edeceğiz. Bu projeyi tüm İnegöl esnafını da dahil etmek istiyoruz. Projemize destek verilmesi halinde yardım ihtiyacı olan sayıyı arttırmayı planlıyoruz.”dedi.

Baylaz Erkek Kuaförü sahibi İsmail Aslanbay ise, proje kapsamında şehit engelli ve huzurevi sakinlerine her Salı tıraş hizmeti verdiği belirterek, “İki ay önce işyerimiz hizmete açtım. Esnaf olarak ihtiyaç sahibi yada ülkemiz için canını veren yada gazi olan büyüklerimize vefa borcu olarak ücretsiz her Salı traş hizmeti vermeyi projemize dahil ettik. Önümüzdeki günlerde İnegöl zihinsel engelliler dernek başkanı Halil Peynirci ile bir araya gelerek engelli ailelere de traş hizmeti vermeyi düşünüyoruz. Bu bağlamda bizim gibi meslektaşlarımızda projeye dahil etmek istiyoruz. Amacımız bu iyilik hareketini tüm İnegöl’e yaymak. Şuana kadar erzak paketleri dışında, 2 aileye tekerlekli sandalye desteğinde bulunduk Yardımlarımız önümüzdeki günlerde artarak devam edecektir. Tüm ilçe esnaflarımızı projemize katkı vermeye davet ediyoruz.”dedi.

 

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00