GENÇ GOLCÜ YUVAYA DÖNDÜ

GENÇ GOLCÜ YUVAYA DÖNDÜ

Gençlergücü'nün BAL'a yükseldiği sezon Süper Amatör Küme'de Gençlergücü formasıyla gol kralı olan Özgür Gür, 1 yıl aranın ardından yeniden yuvaya döndü. Özgür, Gençlergücü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

2012-2013 sezonunda Bursa Bölgesi Süper Amatör Küme Play-Off grubunda Bursa Şampiyonu olarak ilçemizin ilk ve tek Bölgesel Amatör Lig temsilcisi unvanını alan Gençlergücü spor kulübünün şampiyon olduğu sezon kadrosunda yer alan ve attığı 27 gol ile gol kralı olan Özgür Gür, 1 yıl aradan sonra yeniden yuvaya döndü.

Gençlergücü’nün BAL’a yükseldiği sezon takımdan ayrılan Özgür, Mavi Siyahlı ekibin yeni sezon planlamasında ismi yer alan genç yeteneklerdendi. Yönetim, yaptığı görüşmeler sonucu Özgür’le anlaşma sağladı. Genç golcü için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

 

İmza töreninde konuşan Başkanvekili İbrahim Ergün, “Özgür kardeşimiz gol bölgelerinde etkili bir oyuncu. Geçtiğimiz yıl birçok maçta yakaladığımız gol pozisyonlarını gole çeviremedik ve zor günler geçirdik. Bu yıl tecrübeli oyuncularımızın yanında yetenekli futbolcuları kadromuza katarak iyi bir ekip yapmaya özen gösteriyoruz. Aceleci davranmadan sabırla çalışıyoruz ve ortaya güzel bir ekip çıkacağına inanıyoruz. Özgür kardeşimiz bu yıl yine atacağı goller ile adından övgü ile söz ettirip profesyonel olacağına inanıyoruz” dedi.

 

Özgür Gür ise imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada 1 yıl aradan sonra yeniden Gençlergücü spor kulübüne geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti. 2012-2013 sezonunda Süper Amatör Küme Bursa şampiyonu olan kadroda yer aldığını ve gol kralı olduğunu hatırlatan Özgür Gür, “İnşallah bu sezonda atacağım goller ile takımıma katkı sağlamak istiyorum. Atılan bu imzaların hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00