www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GENÇ İŞADAMLARINA ALTIN ÖĞÜTLER

GENÇ İŞADAMLARINA ALTIN ÖĞÜTLER

İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, “Bugün dünya siyasetini Yahudiler yönlendiriyorlar. Onların bütün işleri planlı programlı ve düşünen kafaları var. Onun için güçlü olacaksınız, zengin olacaksınız ama Allah’ın çizdiği sınırı aşmamak şartı ile.

İnegöl Genç Müstakil Sanayici İşadamları Derneğinin Organize Sanayi toplantı salonunda düzenlediği  ‘İslam da Ticaret Hukuku’ konulu konferansının konuşmacı konuğu İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit oldu.

Genç MÜSİAD Şube Başkanı Kerim Bayraktar’ın selamlama konuşmasının ardından konuşan

Prof. Dr. Cevat Akşit,,  “Bilindiği gibi ömür sizler onu pek düşünmüyorsunuz gençsiziniz ama belirli yaştan sonra her an ölümle burun buruna olduğunuzu hissedebiliyorsunuz. Her saniye ömrümüzden hızla hedefe doğru bizi götürüyor. Belli bir süre yaşayacağız sonra da geldiğimiz yere gideceğiz. Onun için saniyelerimizi hangi yolda geçirdiğimiz çok önemli. Çünkü her saniyenin hesabını vereceğiz. İslam’da en yüksek Allah rızasını kazandıran en şerefli hizmet cihattır. Ama helal lokma ile aileyi ve çocukları çalışarak beslemesi de aynı cihat gibidir. Sizin öyle para kazanmanız, zengin olmanız din dışı bir şey değildir. Din içinde ama şartlarını iyi bilmek lazım” dedi.

Yahudiler imkânlarıyla dünya siyasetine yön veriyorlar

Bugün dünya siyasetini Yahudilerin yönlendirdiğini savunan Akşit, “Yahudiler çok sayıda insan değil, Amerika onların elinde Avrupa onların elinde ve Dünya bile onların elinde ve onlar yön veriyor neyle? Dünya’da en fazla 30 milyon Yahudi var, ama dünyayı onlar yönetiyor, onlar yön veriyor ekonomik güçle. Dünyayı avuçlarının arasına almışlar 150 sene düşünmüşler milim milim Ahtapot gibi çöreklenmişler. İmkânlarıyla da dünya siyasetine yön veriyorlar. Her sektörün başında Yahudi var. Oturuyorlar her gün nasıl neler yapabiliriz 150 yılın planını yapıyorlar, biz ise günü birlik yaşıyoruz. Onların bütün işleri planlı programlı ve düşünen kafaları var. Onun için güçlü olacaksınız, zengin olacaksınız parayı konuşacaksınız bu devir para devri. Nasrettin hoca bunu yıllar önce demiş parayı veren düdüğü çalar diye. Yahudiler paralı düdüğü çalıyorlar.  Onun için yaptığınız işi küçümsemeyin, ama Allah’ın çizdiği sınırı aşmamak şartı ile” diye konuştu.  

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00