Genç kaleci yuvadan uçtu

Genç kaleci  yuvadan uçtu

İnegölspor Altyapısından yetişen ve geleceğin en iyi kalecileri arasında gösterilen 20 yaşındaki Mertcan Babat, 3.ligin yeni ekiplerinden Sakarya ekibi Hendekspor ile anlaştı.

Kulüp lokalinde yapılan törenle kendisini 2 yıllığına Hendekspor’lu yapan imzayı atan genç eldiven "Inegolspor'da iki sezon profesyonel kadroda yer aldım. Ancak bir türlü şans bulamadım. Oynayabileceğim bir takıma gitmek için izin istedim. Yönetim de bana izin verdi. Hendekspor ısrarla istedi ve yaptığımız görüşmelerde burada başarılı olacağıma inandığım icin 2 yıllık imza attım. İnegölspor'da emeği geçen antrenörlerime çok teşekkür ediyorum. Hedefim önce milli takım ve sonrası üst ligler, beni transfer edenleri mahbup etmeyeceğim."dedi.

Kulüp başkanı Adil Karabulut’ta imza töreninde yaptığı konuşmada Mertcanı uzun süre takip ettiklerimi ve doğrultuda  transfer ettiklerini söyledi. Mertcanın yetenekli bir kaleci olduğunu belirten başkan Karabulut "Mertcan bizde başarılı olacaktır. Türk futboluna yeni bir kaleci armağan edeceğiz. Mertcan da bunu başaracaktır. Buna bütün kalbimle inanıyorum."dedi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00