GENÇ KIZLARDA GÜLDÜK

GENÇ KIZLARDA GÜLDÜK

İnegöl Belediye Spor Bayan Masa Tenisi takımı, Yalova’da yapılan ‘Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda 21 takım arasında 7’nci olarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. Erkek takımı ise 13. Sırada kalarak

İnegöl Belediyespor bayan masa tenisi takımı, 22-23 Aralık tarihlerinde Yalova’da yapılan ‘Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nı 7’nci sırada bitirerek, Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

 

Masa tenisinde elde edilen başarıya ilişkin bir açıklama yapan Belediyespor Başkanı Adem Tayyar, İnegöl Belediyespor’un kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği kurumsal atılımların verimini hemen her dalda aldığını söyledi. Bünyesinde şu anda onlarca gencin yetiştiğini ve Türkiye çapında hatırı sayılır başarılara imza attıklarını kaydeden Tayyar, “Bu başarıların arkasında Belediyespor’un yönetimi ve cefakar eğitmenlerinin yanında hiç kuşku yok ki İnegöl Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ın spora verdiği destekler vardır. Yunus Emre Spor Kompleksi, Belediye Spor Salonu, Kurtuluş ve Sanayi Amatör Futbol Sahaları, 7 farklı semt sahası, amatör kulüplerimiz için Turgutalp ve Alanyurt antrenman sahaları, Atletizm Pisti ve Antrenman Sahası ve hayata geçecek olan yarı olimpik yüzme havuzu gibi sportif yatırımlar; İnegöl’ün geçmişinde pek rastlanmayacak kadar çok insanı spor yapmaya sevk etmiştir. Ben Onursal Başkanımız Alinur Aktaş’a bu sporcu kişiliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası maçlarının 22-23 Aralık 2012 tarihinde Yalova’da yapıldığını hatırlatarak konuşmasını sürdüren Adem Tayyar, “9 bayan, 10 erkek takımın finallere gideceği A grubu müsabakalarında 21 bayan, 24 erkek takımı mücadele etti. İnegöl Belediye Spor Bayan Masa Tenisi Takımımız oynadığı maçlar ve sonucunda; Kocaeli Büyükşehir Belediyespor takımını 3-0, Karamürsel Belediye Gençlik spor takımını 3-0, Düzce Gençlik Hizmetleri Spor takımını 3-0, Kocaeli Kâğıt Spor takımını da 3-1 yenmiştir. Takımımıza Yalova Belediye Gençlik Spor takımına 3-2 ve süper ligde bulunan İstanbul Veteranlar takımına da 3-0 yenilmiştir. İnegöl Belediye Spor Masa Tenisi takımının sporcuları, kendilerinden iki yaş büyük olan sporculara karşı yapmış oldukları mücadeleler sonucunda 21 takım arasından çıkarak grubu 7. sırada tamamladı. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından gerçekleştirilen maçlarda yer alan Bayan Masa Tenisi takımımız, böylelikle Türkiye Şampiyonası Finallerine gitmeye hak kazandı. Bir başarıyı paylaşırken, bir durumu da paylaşmamak olmaz. Masa tenisi erkek takımımız ise 24 takım arasında 13. sırada yer alarak finallere gidecek 10 takım arasına adını maalesef yazdıramamıştır. İnegöl Belediye Spor Bayan Masa Tenisi takımı olarak Nisan 2013’de Kastamonu’da oynanacak finallere gidecek ve Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edeceğiz. Bu vesile ile İnegöl Belediye Spor takımı antrenörü İsmail Gümüş’ü, sporcularımız Selin Çelik, Firuze Server, Sümeyra Bezen, Nezaket Gülsever’i başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah Kastamonu’daki finallerde de final oynarız” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32