GENÇ MÜSİAD YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

GENÇ MÜSİAD YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

MÜSİAD Gençlik Kurulu’nun 2012 yılı ilk istişare toplantısında konuşan Gençlik Kurulu Başkanı Abdurrahim Uzun, “Amacımız yüksek ahlak değerine sahip nitelikli bir iş adamı topluluğunun ortaya çıkmasını sağlamak, kendi kültür değerine saygılı,

Bir süre önce olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirleyen MÜSİAD Gençlik Kurulu, 2012 yılının ilk üyeler arası istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya; Sektör Kurulları ve MÜSİAD Gençlik Kurulundan sorumlu MÜSİAD Başkan yardımcısı Mustafa Kılıç, Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç MÜSİAD Üyeleri katıldı. Toplantıda MÜSİAD Gençlik Kurlu görev dağılımı da açıklandı.

Uzun; Amacımız Ahlak Değerine Sahip Nitelikli Bir İş Adamı Topluluğu

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Gençlik Kurulu Şube Başkanı Abdurrahim Uzun, üyelere kendilerini bu göreve layık gördükleri için bir kez daha teşekkür ederek; “Aldığımız bu bayrağı daha da yukarılara çıkarmak için yönetim kurulu arkadaşlarımla elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Amacımız; vizyonu, kişisel gelişmeyi bir hayat tarzı olarak benimseyen, bilgi alış verişine açık, üretken, medeniyet idraki oluşmuş, yüksek ahlak değerine sahip nitelikli bir iş adamı topluluğunun ortaya çıkmasını sağlamak, kendi kültür değerine saygılı, interaktif iletişimi etkin bir şekilde kullanan genç girişimci modelini oluşturmaktır” dedi.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Bir Okul

Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Sektör Kurulları Komisyonu ve MÜSİAD Gençlik Kurulundan sorumlu MÜSİAD Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ise, MÜSİAD Gençlik Kurulunun bir okul olduğunu, amaçlarının MÜSİAD’a üye kazandırmak ve geleceğin işadamlarını oluşturmak olduğunu söyledi. Kılıç, bu doğrultuda MÜSİAD Gençlik Kuruluna büyük görevler düştüğünü de söyleyerek; Gençlik Kurulunun yapacağı faaliyetlerin büyük önem arz ettiğini dile getirdi.

Genç MÜSİAD Görev Dağılımı Açıklandı

Toplantı, yeniş oluşturulan yönetim kurulunun görev dağılımının toplantıya katılan üyelere duyurulması ile devam etti. MÜSİAD Gençlik Kurulu görev dağılımı şu şekilde oluştu: Şube Başkanı Abdurrahim Uzun, Başkan Yardımcısı Oğuz Koçan, Başkan Yardımcısı Erdem Eligür, Dış İlişkiler Birim Başkanı Ehad Yıldız, Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Emin Genel, Mali İşler Birim Başkanı Faruk Seymen, Eğitim ve Sosyal Araştırmalar Birim Başkanı Mesut Ergene, Teşkilatlanma Birim Başkanı Ramazan Aksugül, Teşkilatlanma Birimi Başkan Yardımcısı Mutlu Ataç, Kurumsal İlişkiler Birimi ve Dayanıklı Tüketim, Mobilya Sektör Kurulu Birim Başkanı Ömer Ayhan, Basın ve İletişim Birim Başkanı Önder Duran ve Projeler Birimi Başkanı Süleyman Uzun.

İstişare toplantısı daha sonra 2012 yılının faaliyet programının şekil almasında önem arz eden anket formlarının üyelere sunulması ile devam etti. Daha sonra yönetim kurulu ve üyeler ile karşılıklı fikir alışverişi yapılarak toplantı sona erdi.

 



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14