GENÇ YILDIZLARA PARLAMA FIRSATI

GENÇ YILDIZLARA PARLAMA FIRSATI

Kafkasspor Altyapı Sorumlusu Uğur Kamacı, geçtiğimiz günlerde çekilen U-19 ve U-15 lig kuraları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kamacı, bu grupların A takıma çıkacak sporcular için gösterge niteliği taşıdığını belirtti.

İnegöl Kafkasspor Kulübü’nün de aralarında bulunduğu U-15 ve U-19 grup kuraları geçtiğimiz Çarşamba günü Ördekli Kültür Merkezi’nde çekilerek ve gruplar belli oldu.  

 

HEDEF ELİT LİG

Kura çekiminden sonra konuşan Kafkasspor Altyapı sorumlusu Uğur Kamacı, “U-19 ve U-15 kura çekimine hocalarımız Aydın Ungan, Selman Özbek ve yönetici arkadaşımız Salih Bayraktar ile gelmiş bulunmaktayız. Öncelikle onlara teşekkür ediyorum. U-15 Liginde İnegöl grubu olarak adlandırılan grupta mücadele edeceğiz. Buraya sadece Bursa takımı olarak Yıldırım Belediye Jimnastik Spor Kulübü dâhil edildi. İnegöl’deki diğer takımları gerek yaptığımız araştırmalar, gerekse oynadığımız hazırlık maçlarından tanıyoruz. Diğer rakibimiz Yıldırım Belediyesi bizim için tam bir kapalı kutu fakat hedeflerimizin doğrultusunda bu gruptan birinci çıkarak Elit Lig’e yükselmek istiyoruz” dedi.

 

 

U-19’DA ZORLU RAKİPLER

U-19 Grubunda çok zorlu bir kura çektiklerini aktaran Kamacı “Bu grupta üst sıraları zorlayacak bizimde aralarında bulunduğumuz 4-5 takım olduğunu düşünüyoruz. Kafkasspor her zaman diğer takımlar için zorlu bir rakip olmuştur ve olmaya devam edecektir. U-19 ligi A takıma çıkacak arkadaşlarımız içinde bir gösterge niteliğindedir. Bu müsabakalarda vereceğimiz mücadeleyle Kafkasspor ismine layık olup, her iki grupta da alacağımız başarılı sonuçlarla camiamızı mutlu ederiz” şeklinde konuştu.

 

U-15 GRUBU

U-15 Ligi; Kafkasspor, Gençlergücü, Ilgarspor, Doğanspor, Kurtuluşspor, Yenicespor, Yılıdırm Belediyespor ve Karadeniz Güvenspor takımlarından oluşuyor. Kafkasspor, ilk maçta Kurtuluşspor ile karşılaşacak.

 

U-19 GRUBU

U-19 Ligi; Kafkasspor, Mudanyaspor, Gemlik Cotanakspor, Akpınar, Altınsaban, Barbarosspor, Millet Mahallesi, Tütünspor ve Yeni Karamanspor takımlarından oluşuyor. Kafkasspor ilk maçta, deplasmanda Barbarosspor ile karşılaşacak.

 



  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,36% -0,35
  • EURO

    34,70% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2395,39% -1,12
  • Ç. ALTIN

    3871,86% -0,38