GENÇLER DERBİYE HAZIRLANIYOR

GENÇLER DERBİYE HAZIRLANIYOR

Gençlergücü Spor Kulübü Antrenörü Murat Kışkan, haftasonu Akhisarspor ile oynayacakları İnegöl derbisine hazırlandıklarını ifade etti.

Bursa 1.Amatör Kümenin 2. haftasında Kurtuluş Sahası´nda misafir ettiği Hacivatspor´u 1-0 geriye düştüğü maçta 5-1´lik skorla mağlup eden Gençlergücü, 2´de 2 yaparak liderliğini sürdürdü. Gençlergücü Antrenörü Murat Kışkan, müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

DİSİPLİNDEN KOPMADIK

Mücadele gücü yüksek bir maçı geride bıraktıklarını belirten Antrenör Murat Kışkan, ?1-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyun içinde yaptığımız taktiksel değişiklikle çabuk reaksiyon gösterip ilk yarının sonuna doğru skoru dengeledik ve devreye moralli girdik.2.yarının başında Ömer Pal´ınattığı golle öne geçtik ve inisiyatifi ele aldık.Son dakikaya kadar disiplinden kopmadık ve maçı farklı skorla kazanmayı başardık.Oyuncularımızı yaptıkları mücadeleden ve güzel skordan dolayı tebrik ediyorum.Ayrıca bizi yalnız bırakmayan camiamıza ve dostlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

LİDERLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Kışkan, ?2.hafta sonunda bizimle beraber Gürsu Yenidoganda 2 maçı kazandı.Şuanda gol averajı ile liderliğimiz devam ediyor.İnşallah sezon sonuna kadar bu şekilde devam eder ve camiamıza şampiyonluk yaşatırız.Her hafta bizim için bir final olacak.Önümüzde çok maç var.Henüz tam hazır değiliz ancak güçlü ve kaliteli bir takımımız var.Her hafta üzerine koyarak devam ediyoruz. Daha da iyi olacağımızı düşünüyorum.?

DERBİ İÇİN HAZIRLANIYORUZ

?Bu hafta grubumuzda Akhisarspor ile derbi maçı oynayacağız.Umarım taraftarlaragüzel bir müsabaka izletiriz.Rakibimiz 1.Küme´ye bu sene çıktı ve kümede kalma yolunda puanlar toplamak için savaşacaktır.Nitekim bu hafta deplasmandan 1 puanla döndüler.Hiçbir maçın favorisi olmaz.Biz aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz.Camiamız sabırlı olsun Gençlergücünü hak ettiği yere taşıyacağız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22