www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GENÇLER SERİ PEŞİNDE

GENÇLER SERİ PEŞİNDE

Gençlergücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Yunus Memiş, Meskenspor karşısında alınan 3-1´lik galibiyetin anlam kazanması için galibiyet serisi yakalamak zorunda olduklarını söyledi.

 

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcilerimizden Gençlergücü´nün Teknik Direktörü Yunus Memiş, haftasonu deplasmanda alınan 3-1´lik E.Gazi Meskenspor galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

KAZANMAK İÇİN ÇOK SAVAŞTIK

ErtuğrulgaziMeskenspor maçının değerlendirmesini yapan Gençlergücü Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, ?2.yarıya 3 puanla başlamak adına çok iyi bir adım attık. Puan ve sıralama olarak hak etmediğimiz noktada olduğumuzu hep belirttim. Bu gibi 6 puanlık maçlardan da 3 puan almak hayati önem taşıyordu. Oyunun başında 1-0 yenik düşmemize rağmen çabuk toparlandık. İlk yarı 1-1 sona erdi. 2.yarı erken gol bulunca rahatladık. Son yarım saat 10 kişi kalmamıza rağmen 3-1 öne geçtik. Kalecimiz son dakikalarda birde penaltı kurtardı. Bu kadar önemli maçta oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler ve kazanmak için çok savaştılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum? dedi.

 

SERİ YAKALAMAK ZORUNDAYIZ

Alınan galibiyetin anlam kazanması için galibiyet serisi yakalamak zorunda olduklarını belirten Yunus Memiş, ?Bu hafta oynayacağımız yine rakiplerimizden Bordosporu yenmek zorundayız. Seri yakalamak bizim için çok önemli. 3 puan aldık diye rehavete kapılmamalıyız. Daha hiçbir şey bitmedi. Biz kendi adımıza oyuncularımızla 2.yarı maçları için yeni bir sayfa açtık. Kimse bu puan ve sıralamayı kabullenmiyor. Daha çok çalışıp eksikliklerimizi gidererek üst sıralara tırmanmak zorundayız? şeklinde konuştu.

 

TRANSFERDE SONA GELİNDİ

1 ay önce göreve geldiğini hatırlatan Yunus Memiş, ?Antrenman ve oynadığımız 4 maça bakarak yönetimimize gerekli eksiklikleri rapor olarak sundum. Bazı oyuncuları izledik ve bu hafta içi hemen transfer etmek için harekete geçiyoruz. Hepimiz kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Gençlergücü çok büyük bir camia.En iyisini yapmak içinde gerekli adımları atacaktır. Şuana kadar 4 oyuncu ile ön anlaşma yaptık.2 oyuncu daha alma ihtimalimiz var. Bazı oyuncuların 1.Küme maçları devam ettiği için transfer yapmak zor oluyor. Bizde uygun zamanı beklemek zorunda kaldık. Umarım bu hafta bunlarla ilgili de sonuçlar alacağız? diye konuştu.

 

İNEGÖLLÜ SPORSEVERLERE TEŞEKKÜR

Yunus Memiş, ?Son olarak bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmayan camiamıza,Kafkassporlu yöneticilere,hocalarına ve diğer futbolsever ağabeylerime,antrenörarkadaşlarımaçokteşekkürediyorum. Bu birliktelik ve destek umarım hep devam eder. Bizleriçoksevindirdiler. İnegöllümüzde bu birlikteliğin artarak devam etmesini umuyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00