GENÇLER TÜRKİYE´NİN GELECEĞİDİR

GENÇLER TÜRKİYE´NİN GELECEĞİDİR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, siyasetin yalnızca 40-50 yaş sonrası icra edilecek bir iş olmadığını belirterek,gençlerin gösterecekleri özveri ile ülkenin önünün her zaman aydınlık olacağını ifade etti.

 

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

 

BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANI

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli; ?Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı, bugün AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları olarak ziyarete geldik. Başkan Aktaş´ın İnegöl için yapmış olduğu önemli hizmetleri yakinen takip ediyoruz. Aynı zamanda kendisini başarılı bir Belediye Başkanı olarak görmekteyiz. İnşallah yapmayı düşündüğümüz projeler ile ilgili kendileriyle bugün bilgi alışverişinde bulunacağız? dedi.

 

PROJELERİMİZ GENÇLİĞİ İLERİYE GÖTÜRECEK

Kaderli; ?Ziyaretimizde Başkanımızla yapacağımız istişareler sonucu hem İnegöl hem de Bursa gençliğini ileriye götürecek güzel projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Son olarak bizleri bugün kabul ettikleri için başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ederken, hizmet yarışında sürdürdüğü çalışmalarda kendilerine başarılar diler, saygılarımızı sunarız? şeklinde konuştu.

 

AKTAŞ´TAN DESTEK SÖZÜ

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanına ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; ?Gençlik Kolları Başkanı öncülüğünde yönetim kurulu üyeleri farklı ilçelerimizi gezerek, istişareler yapıyor. Düşündükleri projelerle ve yapacakları çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuyorlar. Bugün de kendilerini İnegöl´de misafir ediyoruz. AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine şehrimize hoş geldiniz diyor, kendilerinin gençler için ortaya koyacağı her türlü projeye katkı ve destek olacağımı buradan belirtmek istiyorum? diye konuştu.

 

PERSORMANSINIZ BURSA´YA GÜÇ VERİYOR

?Siyaset sadece 40-50 yaş sonrası icra edilecek bir iş değil? diyen Aktaş; ?Siyaset, Türkiye´de yaşayan 18 yaş üzerindeki herkesi özellikle de 78 milyon insanımızı ilgilendiren bir konu. Dolayısıyla kardeşlerimizin bu manada ortaya koydukları bu performans, Bursa´da hem partimize hem de Bursa´mıza çok ciddi bir güç veriyor. Aynı zamanda vatanını seven, milli bir şuur içinde görevini ifa edecek gençler ile Türkiye´nin yolunun açık olacağı ve ülkemizin ilerlemesini istemeyen her türlü iç ve dış mihraklara karşı, gençlerimizin göstereceği özveri ile önümüzün her zaman aydınlık olacağına eminim. Kendilerine, şuurlu bir gençlik oluşturma yolunda sarf ettikleri bu özverili ve gayretli çalışmalarında başarılar diler, saygılarımı sunarım? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07