GENÇLER´DE İMZA ŞOV

GENÇLER´DE İMZA ŞOV

Süper Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü, Karadeniz Güvenspor´dan Emrah Akkoyun ve Gökhan Sevdiverdi ile Manisa Demirci Belediyespor´dan Muammer Topçular ve Karşıyaka Demirspor´dan Muhammet Fatih Yılmaz´ı renklerine bağladı.

 

Süper Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig iddiası doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi Siyahlı ekip, geçtiğimiz sezon Karadeniz Güvenspor kulübünde futbol oynayan Emrah Akkoyun,Gökhan Sevdiverdi, Manisa Demirci Belediyespor´da futbol oynayan kaleci Muammer Topçular ve Karşıyaka Demirspor kulübünde futbol oynayan Muhammet Fatih Yılmaz ile yaptığı görüşmeler sonucunda anlaşmaya vararak resmi imzaları attırdı.

?KOLEJ HAVASINDA BİR TAKIM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Federasyon Temsilcisi Hüseyin Doğan, ?2015-2016 sezonu için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yeni bir anlayış ile çıktığımız yolda yeni bir kadro ve adından söz edilebilir bir kadro oluşturmak adına belirlenen isimler ile görüşmeleri sürdürüyor ve kadromuza dâhil etmeye devam ediyoruz.Bu amaçla Bursa Süper Amatör Küme´de 2012-2013 sezonunda Bursa şampiyonu olan ve Bölgesel Amatör Lig´e yükseldiğimiz kadroda yer alan ve geçtiğimiz sezon Karadeniz Güvenspor kulübünde futbol oynayan Emrah Akkoyun,Gökhan Sevdiverdi ve Manisa Demirci Belediyespor kulübünde futbol oynayan kaleci Muammer Topçular ile yeniden anlaşarak kadromuza dâhil ettik.Ayrıca İnegöllü olup eğitimi nedeni ile İzmir´de bulunan ve Karşıyaka Demirspor kulübünde futbol oynayan Muhammet Fatih Yılmaz ile anlaşarak kadromuzu güçlendirdik. Transferde dikkat ettiğimiz en önemli konuların başında özellikle camiamız tarafından bilinen ve kulüp yapımıza uyum sağlayacak oyuncuları tercih etmek gelmektedir.Transfer çalışmalarına başladığımız ilk gün ifade ettiğimiz gibi kolej havasında birtakım oluşmak için özel çaba gösteriyoruz.Kulübümüze faydalı hizmetlerde bulunacaklarına inandığımız bu transferlerin camiamıza ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

BAŞARIYI TEKRARLAMAK İSTİYORUZ

Futbolcular adına bir konuşma yapan tecrübeli futbolcu Emrah Akkoyun ise; ?2012-2013 sezonunda elde ettiğimiz başarıyı ve yakaladığımız Bursa şampiyonluğunu tekrarlamak için yeniden burada bulunuyoruz. Daha önce spor kamuoyu bizden bu başarıyı beklemiyordu ama arkadaşlık bağını her geçen gün güçlendirdik ve güzel bir ortam oluşturarak başarıyı yakaladık. Birbirine saygı ve sevgisi yüksek olan ekip başarıya çok daha çabuk ulaşacaktır.Bizde bu başarıyı tekrar yakalamak istiyoruz.İnşallah bu sezon yine birlik ve beraberlik içinde bunu elde ederiz diye düşünüyor ve transferlerimizde emeği olan yöneticilerimize teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından sporcular kendilerine sunulan sözleşmeleri imzalayarak kendilerini Mavi Siyahlı temsilcimize bağladılar.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22