GENÇLER´DE SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

GENÇLER´DE SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

Gençlergücü Spor Kulübü´nde yeni sezon öncesianlaşmaya varılan Teknik Direktör Serkan Yalçın´ın Ereğli´ye tayin olması sonucunda boşalan koltuğa Yunus Memiş getirildi.

Önceki akşam kulüp tesislerinde bir araya gelen taraflar karşılıklı anlaşarak imzaları attılar.

TAKIM EMİN ELLERDE

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner, ?2016-2017 sezonunda takımımızın başına Teknik Sorumlu olarak anlaşma sağladığımız Serkan Yalçın hocamızın öğretmen kimliği olması sebebi ile Eylül ayında başlayacak olan eğitim ve öğretim yılı öncesi tayini Karadeniz-Ereğli´ye çıktı. Hocamız bu durumu yönetim kurulumuza bildirmiş ve teknik sorumlu olarak yapmış olduğumuz anlaşmadan affını talep etmiştir.Tayin nedeni ile Serkan Yalçın hocamıza anlayış gösteriyoruz ve bugüne kadar kulübümüz adına yapmış olduğu çok değerli çalışmalar nedeni ile kendisine çok teşekkür ediyor ve yeni yaşamında kendisine başarılar diliyoruz.Serkan Yalçın hocamızdan boşalan Teknik Sorumluluk görevine ise camiamız tarafından yakından tanınan ve geçtiğimiz sezonun 2. yarısında kulübümüzde görev yapan Yunus Memiş hocamız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunuyoruz.Yunus Memiş hocamızın yardımcılığına ise uzun yıllardır Kurtuluşspor kulübünde görev yapan Murat Kışkanhocamızı getirmiş bulunuyoruz.Her iki hocamıza da hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum? dedi.

GENÇLERGÜCÜ TARİHİNDE BİR İLK

Öpçiner, ?Yeni planlamaya göre teknik kadromuzda Teknik Sorumlu olarak Yunus Memiş,Yardımcı hoca olarak Murat Kışkan,Kaleci Antrenörü olarak Ümit Çağın, Altyapı hocaları olarak EdamiGülcemal,Yasin Aras ve Mustafa Taç hocamız görev yapacaklardır. Gençlergücü Spor Kulübü tarihinde ilk defa sayısal olarak aynı sezonda 6 hoca ile çalışacaktır. Bu gösterge önümüzdeki sezon bütün yaş gruplarında ciddi bir hamle ve atılım yaşanacağının ilk adımı olarak değerlendiriyoruz ve bütün hocalarımıza başarılar diliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,36% -0,35
  • EURO

    34,70% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2395,39% -1,12
  • Ç. ALTIN

    3871,86% -0,38