www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

GENÇLERDEN DEFANSA TAKVİYE

GENÇLERDEN DEFANSA TAKVİYE

1. Amatör Küme temsilcimiz Gençlergücü, Fatih Bayrakçı´yla sözleşme yenileyerek defans hattını kuvvetlendirdi.

Önümüzdeki sezon 1. Amatör Küme´de mücadele edecek olan Gençlergücü Spor Kulübü, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Lacivert Siyahlı temsilcimizin son transferi Fatih Bayrakçı oldu.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Önceki akşam kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Gençlergücü Spor Kulübü Genel Kaptanı Özcan Bayram, ?Yeni sezonda mutlak şampiyonluk parolası ile çalışmalarımıza başlamıştık.Bu doğrultuda iç ve dış transferde camiamıza yakışır oyuncular ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz.Bu doğrultuda geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında aramıza katılan ve mücadelesinin yanında çabaları ile kendini bizlere sevdiren stoper Fatih Bayrakçı ile yeni sezon için yeniden anlaşmış bulunuyoruz.Futbolcumuza yeni sezonda bizleri yeniden tercih ettiği için teşekkür ediyor ve yapılan anlaşmanın camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İNANCIM TAM

Fatih Bayrakçı ise imza töreni sonrasında yaptığı açıklamasında; ?Geçen sezon devre arasında takıma katılarak ligde tutunabilmek için çaba sarf etmiştikancak verdiğimiz mücadele yeterli olması ve maalesef küme düştük.Yeni sezonda yönetim kurulumuzun belirlediği şampiyonluk hedefi doğrultusunda 1. Amatör Küme´de şampiyon olarak yeniden Süper Amatör Kümeye yükselmek için ben ve takım arkadaşlarım çok çalışarak hedefimize ulaşacağımıza inancım tamdır.Yapılan bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyor,yönetim kurulumuza bir kez daha teşekkür ediyorum?ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87