www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GENÇLERE ÖNCÜ OLDULAR

GENÇLERE ÖNCÜ OLDULAR

İnegöl Belediyespor Dağcılık ve Doğa Sporları branşı sporcuları, İnegöl´de faaliyet gösteren Özel Birey Temel Lisesi´nde eğitim alan öğrencileri doğa ile buluşturdular.

İnegöl Belediyespor´un 10. branşı olan Dağcılık ve Doğa Sporları branşında eğitim gören dağcılar,İnegöl´de faaliyet gösteren Özel Birey Temel Lisesi´nde eğitim alan öğrencileri doğa ile buluşturdular. Yaklaşık 40 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen program neşeli anlara sahne oldu.

Pazar günü sabah 08.00´da Özel Birey Temel Lisesi önünden kalkan servis araçları ile yola çıkan doğaseverler 09.00´da Boğazova Çatak mevkiinden yürüyüşe başladılar. 2 saatlik yürüyüşün ardından Başalan Yaylasına varan kafile, 30 dakikalık ihtiyaç molasının ardından yeniden yola çıkarak 3 kilometrelik bir mesafeyi kat ederek Sepetçi Yaylası´na vardılar. Burada da İnegöl manzaralı bir dinlenme molası veren kafile tekrar Başalan Yaylası´na inerek yemek molası verdi. 1 buçuk saat süren mola esnasında yemeklerini yiyerek alanda çeşitli aktiviteler gerçekleştiren kafile şehir ve okul stresinden uzaklaşarak moral depoladı.

Molanın ardından yeniden başlangıç noktası olan Çatak mevkiine inen kafile burada kendilerini bekleyen servis araçlarına binerek keyifli bir doğa etkinliğini sonlandırdılar.

Doğa yürüyüşünde kafileye İnegöl Belediyespor Dağcılık ve Doğa Sporları branşında eğitim alan Cemal Kuş, Niyazi Meresyedi veErtan Kirişçi öncülük etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25