Gençler´e Rusya´dan Orta Saha

Gençler´e Rusya´dan Orta Saha

Gençlergücü Spor Kulübü, Rostov takımından Rusya vatandaşı olan Ahıskalı orta saha oyuncusu Rıza Tayfulov´u renklerine bağladı.

İmza töreninde Genel Kaptan Metin Karabacak ve Muhasip Yönetim Kurulu üyesi N.Kamuran Balkan da hazır bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü As Başkanı Alaattin Yiğit,?2018-2019 sezonu Bursa bölgesi Süper Amatör Lig´de adından söz edilir bir ekip oluşturabilmek için transfer komitemiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.Bu hedef doğrultusunda bir süredir aramızda olan Rusya vatandaşı olan Ahıskalı orta saha oyuncusu 1997 doğumlu Rıza Tayfulovile yapılan görüşmeler sonucunda Rusya´nın Rostov takımından transfer ederek renklerimize bağladık.Rıza henüz Türkiye´de ilk olarak bizde forma giyecek Türk asıllı yabancı oyuncu statüsünde Türkiye´de kendini göstermek ve daha üst liglere transfer olma, futbol oynama hedefi olan kardeşimiz.Türkiye Futbol Federasyonu bu şekilde Türkiye´de futbol oynamak isteyen futbolcuların lisans maliyetlerini yüksek belirlemiş bu konuda kulüp olarak bizler ve Rıza kardeşimiz gerekli fedakârlığı yaptı ve ortak noktada buluştuk.Yeni sezonda kendisi aramızda olacak.Yapılan bu anlaşmanın öncelikle kulübümüze ve sonrasında hedefleri olan Rıza Tayfulovkardeşimize hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

 Rıza Tayfulov ise anlaşma sonrası yaptığı açıklamada,?Futbola 10 yaşında Rusya´nın Rostov takımının altyapısında başladım ve altyapının her yaş kategorisinde oynanan lig maçlarında yer aldım.Sonrasında ailem birlikte akrabalarımızın olduğu İnegöl´e geldik ve oturma iznimizi alarak buraya yerleştik. Gençlergücü Spor Kulübü ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda özellikle lisans problemini çözebilmek adına ortak noktada buluştuk ve yeni sezonda hedefleri olan Gençlergücü Spor Kulübüne geldim.Öncelikle bana güvenen başta Antrenörümüz Erol Arslan olmak üzere yöneticilerime çok teşekkür ederim. Gençlergücü benim için basamak olacak burada iyi bir sezon geçirip daha üst liglere transfer olarak futbol oynamak istiyorum? ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22