GENÇLERE GALİBİYET YETECEK

GENÇLERE GALİBİYET YETECEK

Sezonun son maçında aynı puandaki rakibi Kartepe Suadiyespor'u konuk edecek olan Gençlergücü, kazanırsa BAL Ligi'nde yoluna devam edecek. Temsilcimiz maçtan mağlubiyetle ayrılırsa, Süper Amatör Lig'e düşecek.

Bölgesel Amatör Lig’de 26 haftalık maratonda sona gelindi. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’den BAL’a yükselen İnegöl temsilcisi Gençlergücü, mücadele ettiği 10’uncu grupta sezonu çok kötü bir başlangıç yaptı. İlk yarıda gösterdiği performansla küme düşmeye en yakın takım olarak ilan edilen Mavi Siyahlılar, ligin ikinci yarısında teknik heyet değişikliği ve yapılan transferlerle şansını son maça kadar sürdürdü. Geçtiğimiz hafta Körfez Belediye Hereke Yıldızspor ile deplasmanda berabere kalarak rakibi Kartepe Suadiyespor’la puanları eşitleyen Gençlergücü, yarın kader maçına çıkacak.

 

Saat 14.30’da Kurtuluş Spor Kompleksinde aynı puanda bulunan rakibini konuk edecek olan Gençlergücü, maçı kazanırsa ligde kalacak. Kaybetmesi halinde ise küme düşecek. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını hafta başından bu yana sürdüren Gençlergücü, galibiyet parolasıyla sürdürdüğü hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Gençlergücü kulüp yönetimi, zorlu karşılaşmada İnegöl sporseverlerini de kendilerine destek vermeye davet etti.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68