GENÇLERGÜCÜ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

GENÇLERGÜCÜ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Gençlergücüspor Kulübü yönetimi, futbolcuları ve teknik heyeti Serkan İnegöl Köftecisi´nde organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

 

Önceki akşam Serkan İnegöl Köftecisi´nde düzenlenen iftar programına Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner ve yönetim kurulu üyeleri, kulübün eski başkanları, eski yöneticiler, sporcular ve teknik heyet katılım gösterdi.

DAHA SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Gençlergücüspor Kulüp Başkanı Sedat Öpçiner, ?Öncelikli olarak tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Allah´tan dilerim. GençlergücüSpor Kulübü olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeği ile camiamızı bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve birlik beraberliğimizi siz üyelerimizle paylaşmak istedik.  Yemek davetimize ilgi gösteren aynı zamanda kulübümüzün vermiş olduğu iftarımıza katılan Belediye Başkan Yardımcımız Adil Kansu, yöneticilerimiz, eski başkanlarımız,  üyelerimiz ve futbolcularımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İftar yemek programımız maksadını bulan bir proje oldu. İlerleyen zamanda farklı projeler ile Gençlergücüspor ailesi olarak daha sık bir araya gelerek yeni projeler üreteceğiz ve kulübümüzü bir adım daha ileriye götürmeye çaba göstereceğiz? dedi.

Öpçiner,yeni sezona başlamadan önce bazı futbolcular ile anlaşarak, transferleri yapmaya başladıklarını, hedeflerinin ise şampiyon olup bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

Öpçiner son olarak, ?Bu gecenin vesilesi ile İnegöl İlçe halkının Cuma gecesine denk gelen Kadir Gecesini kutluyorum, hayırlara vesile olur inşallah. Daha sonrada Ramazan bayramını hayırlısı ile karşılamayı Rabbim cümlemize nasip etsin? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00