Gençlergücü Süper Amatör´de

Gençlergücü Süper Amatör´de

1. Amatör Küme 1. Grup´ta sezon başından bu yana liderliğini sürdüren Gençlergücü, bitime 1 hafta kala evinde ağırladığı lig 2´ncisi Panayır Spor´u 2-0´dan 3-2´lik müthiş dönüşle mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Dün saat 14.00´da Kurtuluş Sahası´nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan taraf rakip Panayır Spor oldu. İlk dakikalardaki etkili oyunu ile Özcan Kodalak´ın ayağından bulduğu gollerle 2-0 öne geçen Panayır Spor´a ilk yarının bitimine az bir süre kala Ali Kükrek ile cevap veren Gençlergücü durumu 2-1´e getirdi. İkinci yarının başlaması ile etkisini artıran Gençlergücü, Resul Türkoğlu´nun art arda kaydettiği 2 gol ile durumu 3-2´ye getirerek müthiş bir geri dönüşe imza attı. Karşılaşmanın 90+3´üncü dakikasında girdiği ikili mücadele sonucunda iddiaya göre rakibinin argo kelime kullanması ile sinirlerine hâkim olamayan ve rakibinin üzerine yürüyen Doğuş Yıldırım, hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışı kalırken rakip futbolcuya ise herhangi bir kart gösterilmedi.

Kalan sürede başka gol olmayınca Gençlergücü, rakibi Panayır ile arasındaki puan farkını 7´ye çıkararak bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Müsabakanın tamamlanmasının ardından yöneticiler, teknik heyet ve sporcular, şampiyonluğun coşkusunu kendilerine destek vermek için tribünleri doldurantaraftarlarla birlikte yaşadılar.

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Zaferin ardından konuşan Gençlergücü Teknik Direktörü Yunus Memiş, ?Oyuncularımı tebrik ediyorum. Büyük bir mücadele verdik. Sezona lider başladık, lider bitireceğiz dedik ve bunu başardık. Teknik ekibime çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz yardım ettiler, bir ekip olduk. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. 2-0´dan 3-2 almak büyük bir şereftir. 40´ıncı yılımızda bu sevinci yaşıyoruz. Yanımızda olan, bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

HEDEFİMİZE ULAŞTIK

Gençlergücü Altyapı Sorumlusu N. Kamuran Balkan, ?Sezona başlarken hedefimiz şampiyonluktu. İlk haftadan bu haftaya kadar hep lider kaldık. Sezon sonunda da grubu lider tamamlamak istiyorduk. Bugün burada grup 2´ncisi Panayır ile maçımız vardı. Maç öncesi 4 puan öndeydik. 1 puan alsak bile şampiyon oluyorduk. Bu sorumluluk ve bilinçle maça çıktık. Stresli oldu, 2-0 mağlup duruma düştük ama oyundan kopmayarak müsabakayı 3-2 önde bitirdik. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu. 

İNEGÖL´E HAYIRLI OLSUN

Son olarak konuşan Gençlergücü Başkanı Sedat Öpçiner ise, ?Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Güzel ve zorlu bir maç oldu, 3-2´lik galip geldik. Lige başlamadan önce güzel bir takım hazırladık. Güzel maçlar çıkardık ve 1 maç kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. İnegöl´ümüze ve camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68