GENÇLERGÜCÜ 3 FUTBOLCUSUYLA YOLLARINI AYIRDI

GENÇLERGÜCÜ 3 FUTBOLCUSUYLA YOLLARINI AYIRDI

İlk yarıda topladığı 15 puanla devreyi 4.sırada tamamlayan Gençlergücün`de Murat Asa, Yıldıray ve Ferhat ile yollar ayrıldı. Teknik direktör Muhammed Şafak 2.yarı ilk 3`e girip BAL ligine katılacağız diye konuştu.

Bursa Süper Amatör lig B grubunda mücadele veren Gençlergücü 2. yarı hazırlıklarını sürdürüyor. İlk yarıda topladığı 15 puanla ligi 4.sırada tamamlayan mavi siyahlıların

teknik patronu Muhammed Şafak ilk yarıda istedikleri puanları toplayamadıklarını söyleyerek, “İyi bir takıma sahibiz. Sezon başı hedeflediğimiz bölgesel amatör lige kesinlikle katılacağız “dedi.

Şafak, takımı ilk yarının son 3 haftasında çalıştırmaya başladığını belirterek, “Bu 3 haftada bazı maçlarda iyi oynamamıza rağmen, ya beraberlikle ayrıldık, ya da kaybettik ve bu konuda devre arasında futbolcularımızla eksikliklerimizi giderme yolunda çalışmalar yaptık. 2.yarıda telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bunun için işi baştan sıkı tutmamız şart” diye konuştu. Genç teknik adam, devre arasında özellikle ilk yarı maçlarında göze çarpan fizik gücü eksikliklerini kapatmak için çalıştıklarını belirterek, “Bu konuda bazı maçlar sıkıntı yaşadık. Buna rağmen 2.yarı için takıma transfer yapmaya ihtiyaç duymuyoruz. takımımızda sakatlıkları süren Murat Ulu, Mehmet ve Yusuf`un tedavileri sürüyor. Bu futbolcularında takıma katılması bizim gücümüzü arttıracaktır.” dedi.

Şafak ayrıca Murat Asa,Yıldıray ve Ferhat`ında takımdan ayrıldıklarını fakat mevcut kadro ile 2.yarı hedeflerine ulaşacaklarından şüphelerinin bulunmadığını dile getirerek, “İyi bir kadro ve bizi her konuda destekleyen bir yönetim kurulumuz var, artık burada da sadece iş bize düşüyor.” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32