GENÇLERGÜCÜ İKİNCİ YARIYA HAZIR

GENÇLERGÜCÜ İKİNCİ YARIYA HAZIR

Gençlergücü Spor Kulübü yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, önceki akşam İmren Izgara’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Mavi-Siyahlı ekip, yemeğin ardından ligin ilk yarısını masaya yatırdı.

Süper Amatör Küme A grubunda Yenişehir Belediyespor’un en yakın takipçisi olarak grubunda devreyi 2. sırada tamamlayan Gençlergücü, bugün oynayacağı ikinci yarının ilk karşılaşması öncesinde Perşembe akşamı İmren Izgara’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yönetim, teknik heyet ve sporcuların katıldığı yemekte ilk yarının değerlendirmesi yapıldı.

Arzu Ettiğimiz Yerdeyiz

Yemekte kısa bir konuşma yapan Gençlergücü Genel Kaptanı Kamuran Balkan; “Gençlergücü Spor kulübü olarak 2011-2012 amatör futbol sezonunun ilk yarısını tamamlamış bulunmamız nedeni ile düzenlediğimiz yemeğimizde futbolcularımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Zor geçeceğini düşündüğümüz Süper Amatör Küme’nin ilk devresini geride bıraktık. İlk devreye bakıldığında, arzu ettiğimiz yerde olduğumuzu söyleyebilirim. İnşallah sezon sonunda da grubumuzda ilk 3 sırada yer alıp Play-Off oynamayı arzu ediyoruz. Bu doğrultuda teknik kadromuz nezaretinde futbolcularımız çalışmalarına devam ediyorlar” dedi.

Cihanspor Maçının Hazırlıkları Tamam

Cihanspor müsabakasının hazırlıklarının tamamlandığını da kaydeden Balkan; “Bu akşam itibari ile Cumartesi günü (bugün) Fidyekızık sahasında Cihanspor’la oynayacağımız ikinci devrenin ilk maçının hazırlıkları tamamlandı. Son antrenmanla birlikte hem ilk devreyi değerlendirmek, hem de maç öncesi futbolcularla birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla bu yemeği organize ettik. İnşallah ikinci yarının ilk maçında Cumartesi günü galip gelerek hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi..



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22