Gençlergücü Liderliğin keyfini sürüyor

Gençlergücü Liderliğin keyfini sürüyor

Play-Off müsabakalarında çıktığı ikinci maçta Mudanyaspor ile 1–1 berabere kalarak 4 puanla grupta liderliğini koruyan Gençlergücü BAL’a emin adımlarla ilerliyor.

Bölgesel Amatör Lige yükselmek için mücadele eden İnegöl temsilcisi Gençlergücüspor, ikinci maçında Mudanyaspor’la 1- 1 berabere kalarak Play-Off’larda liderliğini sürdürüyor.

Alınan 1 puanın ardından bir açıklama yapan Gençlergücü Teknik Direktörü Muhammet Şaffak; Mudanyaspor’un Play-Off’lara A grubunun lideri olarak kaldığını hatırlatarak; “İlk maçlarında da Yavuzselim’e puan kaybetmişlerdi. Bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştı. Bizi yenip avantaj yakalamak istiyorlardı. Play-Offlarda alınan sonuçlarda gösteriyor ki, oynanan her maç final havasında. Bizde ikinci final maçını oynadık. Mudanyaspor maçında sadece mücadele ettik. Topa sahip olma ve pas yapma anlamında istediğimiz oyunu oynadığımızı düşünmüyorum” dedi.

Sıcak Hava Etkili Oldu

Maçta havanın sıcak ve birazda rüzgârlı olmasının da büyük etkisi olduğunu belirten Şaffak, “Ayrıca Mudanyaspor’un topa sahip olduktan sonraki tempolu oyunu ve pas trafiği oyunumuzu etkiledi. Mudanyaspor gerçekten iyi bir takım. Topu çok iyi kullanıyorlar ve etkili sporcuları var. Bu maçtan aldığımız 1 puan çok değerli. Hala Play-Off’larda lider durumdayız. İnşallah Play-Off’lar sonunda bölgesel amatör lige çıkarız. Sporcularımıza sonuna kadar güveniyorum” dedi.

Karadeniz Güvenspor hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Şaffak, aldıkları beraberliği ve liderliği unutarak bu zorlu mücadeleye odaklandıklarını söyledi. Pazar günü Kurtuluş sahasında oynanacak mücadelenin centilmenlik çerçevesinde geçmesini dileyen Şaffak, Karadeniz Güvenspor maçının zorlu bir karşılaşma olacağını dile getirdi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68