www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GENÇLERGÜCÜ SAHNEYE ÇIKIYOR

GENÇLERGÜCÜ SAHNEYE ÇIKIYOR

İnegöl’ün Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) ilk temsilcisi Gençlergücü, yarın saat 16.00’da Kurtuluş sahasında BAL’daki ilk maçına çıkıyor. Rakip Zonguldak Kömürspor.

 

2012-2013 sezonunda Bursa Süper Amatör Lig’de Play-Off’lara kalan ve Play-Off’lar sonucunda da Bölgesel Amatör Lig’e adını yazdırarak İnegöl’ün ilk BAL temsilcisi olan Gençlergücü, sezonu açıyor. Bölgesel Amatör Lig’de heyecan hafta sonu oynanacak müsabakalarla başlayacak.

 

HAZIRLIKLAR TAMAM

Gençlergücü, Bölgesel Amatör Lig’deki ilk maçında yarın saat 16.00’da Kurtuluşspor sahasında Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek. Maç öncesi Mavi-Siyahlı temsilcimizde tüm hazırlıklar tamamlanırken, ilk maçta hedef 3 puan.

 

YEMEKLİ MOTİVASYON

Öte yandan; Gençlergücü Spor Kulübü yönetici, teknik heyet ve futbolcuları, önceki akşam Koca Usta Emek Et Mangal İnegöl köftecisinde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Sezon öncesi değerlendirmenin yapıldığı yemek sonrası bir açıklama yapan Gençlergücü Spor Kulübü Genel Sekreteri Kamuran Balkan, “İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü ailesi olarak bu akşam bu yemeği tertip etmekteki amacımız, öncelikli olarak Pazar günü İnegöl Kurtuluş sahasında oynayacağımız 2013-2014 Bölgesel Amatör Ligin ilk maçı olan Zonguldak Kömürspor maçı öncesi futbolcularımızla birlikte olmak ve maç öncesi moral motivasyonu arttırmak” dedi.

 

GENÇLERDE DE İDDİALIYIZ

2013-2014 sezonunda Bursa Bölgesi U-19 1. Amatör küme gençler liginde de mücadele ettiklerini belirten Kamuran Balkan, “Genç takımımızın da ikinci yarının ikinci haftası sonunda oynadığı 9 maçın 7’sinde galibiyet, birinde mağlubiyet ve birinde beraberlik alarak 22 puanla grup liderliğini sürdürmekte. Burada da hedefimiz grup şampiyonu olmak ve hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Bu akşam burada yönetim kurulumuz, teknik kadromuz ve sporcularımızla birlikte olmak, sezon öncesi bir değerlendirme yapmak için toplandık” diye konuştu.

Kamuran Balkan, Pazar günü saat 16.00’da İnegöl Kurutuluş sahasında oynayacakları Zonguldak Kömürspor maçına tüm ilçe halkını beklediklerini de sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19