www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gençlergücü´nde Kamuran Balkan Dönemi

Gençlergücü´nde Kamuran Balkan Dönemi

İnegöl Gençler Gücüspor Olağan Kongresi kulüp lokalin de gerçekleştirildi. Kongre sonucunda başkanlığa Kamuran Balkan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından başlayan olağan kongrede, Gençlergücü Spor Kulübü faaliyet ve denetleme raporlarının ibrasının ardından, tek liste ile gidilen seçimde Kamuran Balkan, İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü başkanlığına  seçildi.

Başkan seçilen Kamuran Balkan yaptığı konuşmada; ?Sayın Divan, Değerli Misafirlerimiz, Kulübümüzün kıymetli üyeleri 14.03.1993 tarihinde Gençelrgücüspor Kulübünün o gün oluşturulan Mehmet Bayrak başkanlığındaki yönetim kurulunda bende yer aldım. O gün bugündür 26 yılı geride bıraktık. 95-97 yılları arasında da iki yıl başkanlık yapmıştım. Bugün yine sizlerin teveccühü ve desteği ile başkanlık görevine talip olduk. Sizlerin desteği ile bugün itibariyle seçilmiş olduk. Öncelikle güveninizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Gayri federe döneminden, bugüne kadar İnegöl Gençlergücüspor kulübüne kimler ne kadar katkı koyduysa, gerek yönetici olarak, gerek maddi anlamda, gerek maçlarımıza gelerek manevi anlamda yanımızda olan herkesten Allah razı olsun diyorum. Zaman zaman zorlu süreçlerden geçtik. Belki ara ara birbirimizi üzdük, kırdık, benimde üzmüş olduğum arkadaşlarım, dostlarım vardır, var ise ben kendilerinden özür diliyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. İnegöl derbilerin de özellikle üyelerimizin, taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz. Tesislerimiz, lokalimiz hepimize ait. Tesisimizde her türlü imkânlarımız var. Arada bir kulübümüzü ziyaret edin. Burada bir kulübümüz var, biz bu kulübün mensubuyuz deyin. Bir çay için. Sohbet edin. Sizlerin fikirlerinizden faydalanalım. Geçtiğimiz yıl itibariyle İnegöl de bir ilki başlattık. İnegöl çocukları ile A takım bazında kadro oluşturduk. Önceki yıllarda Bursa´dan gelen futbolculara çok ciddi yol ve yemek parası ödemesi yapıyorduk. Bu yıl bu ödemelerin tamamını ortadan kaldırmış olduk. Makul rakamlarla kadromuzu oluşturduk. Play-Off oynayabilirdik, Bal ligine de kalabilirdik. Maalesef zorlu bir gruba düştük. Grupta yer alan 11 takımın 10 tanesi şampiyonda olabilirdi. İki tanesi kümede düşebilirdi. Biz ligi altıncı bitirdik. Birkaç tansiyonu yüksek maçlar oynadığımız için kırmızı kartlarımız oldu. Genç kadromuz nedeniyle adrenali yüksek maçlarda sahada 11 kişi kalmayı başaramadılar. Bundan dolayı üzüldüğümüz puan kayıpları yaşadık. Ama bundan sonraki süreçte bu düşüncemize yine devam edeceğiz. Yine İnegöl çocukları ile A takım oluşturacağız. Alt yapıya daha fazla önem vererek, Alt yapımızdaki bazı kategorileri Elit lige çıkarmak arzusundayız. Bunlar desteklerle olacaktır. 3 Mayıs akşamında Kulübümüzün yararına yemekli bir gece düzenleyeceğiz. Coşkun Sabah´ı getireceğiz. Bu gece ile ilgili üyelerimizi gezip davetiye satacağız. İlgi göstermenizi, destek vermenizi ve gecemizde olmanızı bekliyoruz. Ben hepinize bu gece buraya gelerek zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Gençlergücüspor ben değil bizim takımımız olmalı. Birlik berabnerlik içinde sevenlerimize, dostlarımıza, futbol camiasına bugüne kadar olduğu gibi Gençelrgücüspor kulübünü centilmence adından bahsettirmeye devam edeceğiz. Hepinize tekrardan saygılar sunuyorum, hayırlı akşamlar diliyorum.? İfadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87