www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gençlergücü´nden Yemek Jesti

Gençlergücü´nden Yemek Jesti

Gençlergücüspor yönetimi, Orhanelispor maçı galibiyeti sonrasında her iki takıma yemek jesti yaptı.

Gençlergücüspor kendi sahasında Orhanelispor´u ağırladı. Gençlergücü, rakip takımın kendi kalesine attığı gol ile sahadan 1-0 galip geldi ve zirve takibini sürdürdü.

Gençlergücüspor yönetimi, müsabakanın ardından her iki takımın futbolcularına, teknik heyetine ve yöneticilerine yemek verdi. Müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gençlergücüspor Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Balkan, ?Orhanelispor´u 1-0 mağlup ettik. Ligin 15. haftasını galibiyetle tamamladık. Yönetim kurulu olarak, galibiyetimizden dolayı hem bizim sporcularımıza hem de rakip takımın sporcularına yemek ikramında bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz? dedi.

ADIM ADIM İLERLİYORUZ

Gençlergücü Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, ?İki takım açısından da önemli olan bir müsabakayı geride bıraktık. Oldukça dostane başlayıp dostane biten maçın sonucunda kazanan biz olduk. Bu galibiyetle hem rövanşı aldık hem de zirveden kopmadık. Oyunun ilk yarısında topa daha çok sahip olan rakip olmasına rağmen pozisyon vermedik. Rakibimizin zaman zaman uzaktan attığı şutlar vardı ama etkili olamadılar. 30 dakikada Yunus´un kestiği ortayı savunma oyuncuları ters bir kafa vuruşu ile kendi ağlarına gönderdi. 2. yarı daha fazla pas yapmalarına engel olmaya çalıştık ve teknik ekibimizin yaptığı hamlelerle orta alanda dengeyi sağladık. Yakaladığımız kontra ataklarla sonucu değiştirip rahatlamak istiyorduk ancak olmadı. Oyunun son bölümlerinde rakibimiz baskı kurmaya çalışsa da bunları savuşturmayı başardık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Her hafta gittikçe zorlaşan puan kapma savaşında adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. Galibiyette emeği olan teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bizleri izlemeye gelip destek olan İnegöllü futbol severlere şükranlarımızı sunuyoruz.?

RAKİP KAFKASSPOR

?16. hafta Pazar günü grubumuzun önemli takımlarından Kafkasspor ile bir derbi oynayacağız. 2.yarı önemli transferler yaparak güçlendiler. Geçen hafta deplasmanda aldıkları mağlubiyet sonrası tekrar toparlanmak ve zirvede yer almak isteyeceklerdir. İnegöl´ü temsil eden 2 güzide kulüp kendine yakışır şekilde müsabakayı tamamlayacaktır. Umarım centilmence ve seyri güzel olan bir müsabaka izletiriz? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01