www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gençlergücüspor 0 - Yenişehir Belediye 1

Gençlergücüspor 0 - Yenişehir Belediye 1

Bursa Süper Amatör Küme ekipleri Gençlergücüspor ile Bal ligi ekiplerinden Yenişehir Belediyespor hazırlık maçında karşılaştı. Yenişehir İlçe Stadı´nda oynanan maçtan ev sahibi ekip karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Yenişehir Belediyespor sezon açılışında Kurban kesilip dualar edildi. Açılışa Gençlergücüspor kulüp başkanı Kamuran Balkan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir Belediyespor Başkanı Serhat Savcı,Yönetim kurulu üyeleri, Yenişehir Belediye meclis üyeleri ve taraftarların katılımıyla sezon açılışını gerçekleştirdi. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın açılışta yaptığı konuşmada, ?Yenişehir Belediye spor Kulübü 2019 ? 2020 Bölgesel Amatör Ligine hazır. Umut ediyorum ki bu sene hedeflediğimiz 3. Lige çıkacağız. Yeni sezon öncesi tüm sporcularımıza, teknik heyetimize ve idarecilerimize başarılar diler, centilmence bir sezon olmasını diliyorum. Sezon açılışımıza gelen İnegöl Gençlergücü Spor Kulübünün sporcularına, teknik heyetine ve idarecilerine teşekkür ediyorum. Kazasız belasız bir sezon geçirmemiz dileğinde bulundular? dedi.

Son derece dostça geçen karşılaşmaya sporseverler ilgi gösterdi. Maça ilişkin açıklamalarda bulunan Gençlergücüspor antrenörü Erol Arslan bu maç ile eksikleri görme imkanı bulduklarını dile getirerek; "Takımımızın geneli gençlerden oluşuyor. Bu tarz hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görmek ve takım olmak adına takım oyunu benimsemek adına önemli fırsat buluyoruz. Bugün Yenişehir Belediyespor´a 1-0 kaybettik ancak oyun anlamında geleceğe daha umutla bakacak ışık gördük" dedi.

Yeni sezon hazırlıkları hakkında da bilgi veren Arslan;?Yaptığımız idmanlarla yeni sezona daha hazır gireceğiz. Bugünkü hazırlık karşılaşmasından sonra duruma göre 2 veya 3 hazırlık karşılaşması daha yapacağız. Oyuncularımızın söylenenleri sahaya yansıtmaları oyun disiplininden kopmamaları bizim için artı bir değer oldu. İlk defa birbiriyle oynayan oyuncularımız olduğu için yapacağımız hazırlık karşılaşmalarıyla bu eksikliği de gidereceğiz" diye konuştu.

İnegöl Gençlergücüspor kulüp başkanı Kamuran Balkan yaptığı açıklamada; ?İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü olarak 15 Eylül pazar günü Bursa Bal Ligi ekiplerinden Yenişehir Belediye Spor takımının sezon açılış maçına katıldık. Bizleri dostça ağırlayan Yenişehir Belediye Başkanımız,değerli büyüğüm sayın Davut Aydın´a,Yenişehir Belediye Başkan yardımcısı Sayın Mesut Bedel´e, Yenişehir Belediye Spor Kulüp Başkanı sayın Serhat Savcıya, geçmiş dönemlerde Kulübümüze Teknik Sorumlu olarak hizmeti olan Yenişehir Belediye Spor Teknik Sorumlusu değerli hocamız Sadri Güler´e, Ahmet Zeytin hocamıza, Kulübümüze ve şahsıma gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum. Zevkli ve çekişmeli geçen hazırlık maçımızı 87.dk da yediğimiz gol ile 1-0 kaybettik. Ancak hazırlık maçı münasebeti ile Dostluklarımızı pekiştirdik. 22 Eylül tarihinde başlayacak olan BAL Liginde Yenişehir Belediye Spor Kulübüne başarılar diliyorum? dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87