www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gençlergücüspor´a Ziyaret

Gençlergücüspor´a Ziyaret

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel "Amatör Sporlar Haftası" kapsamında İnegöl Gençlergücü spor kulübünü ziyaret ederek Kulüp başkanı Kamuran Balkan´a İnegöl İlçe Spor Müdürlüğü adına çiçek takdim etti.

Ziyarette İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel yaptığı açıklamada ?Amatör spor haftası nedeniyle bu hafta etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerimizin kapsamında birkaç tane kulübü kulüpleri ziyaret ettik. Gençlergücüspor kulübümüz bu seneki başarılarından dolayı hem de bizim amatör spor haftası nedeniyle başarı dilemek, danışmak ve görüşmek üzere ziyarette bulunduk. Gençlik spor müdürlüğü olarak bu sezon da önümüzdeki günlerde sizlere başarılar, sağlık sıhhat diliyoruz. Allah kazasız, belasız bir sezon geçirmeyi nasip etsin. İnegöl´deki bütün kulüplere tabi ki 18 tane kulübümüz bu sene amatör spor müsabakalarında sadece futbol yapacaklar, kırkın üzerinde kulübümüzün olmasına rağmen, bu demektir ki alt ligleri de sayarsak aşağı yukarı beş bin üzerinde çocuğun İnegöl´de futbol ile ilgilendiğini, futbolla iştigal ettiğini anlatıyor. Tabi ki biz istiyoruz ki İnegöl´ün çocukları oynasın, onlar üst liglere de kendilerini gösterebilecek şekilde burada başarı elde edip yer alsınlar. Biz bunu istiyoruz. Zaman zaman dışarıdan transferler oluyor, takviyeler oluyor, tabi ki bu rekabetin getirdiği bir şey ama sonuçta bir tane birinci oluyor, geri kalanlar başarısız sayılıyor. Dolayısıyla o birinciyi, birinciliği yakalamak hedefiyle bu özel durumu kaçırmamak lazım. İnegöl´de Gençlergücü ve diğer kulüplerimiz uzun yıllardır bu sporu yapıyorlar, çocuklarımıza hizmet ediyorlar. Birçok sporcu veyahut ta kişisel gelişim adına burada spor oynayan gençlerimiz var, Hatta büyüklerimiz var. Geçmişte hatıralarında burada oynamışım, burada yöneticilik yapmışım. Bu yüzden yaptığınız görev ulvi bir görev. Bana göre hizmet adına, içeriğinin spor olmasına rağmen vatandaşa hizmet adına önemli bir görev. Dolayısıyla ben bütün kulüpler nezdinde, bütün amatör sporda bu sene müsabakalara katılacak ve oynayacak olan sporcularımıza da, yöneticiler adına da bugünkü ziyaretimizi hepsine yapmış gibi kabul edin. Sizleri de bütün spor camiasının da kazasız, belasız bir sezonu tamamlamak duasıyla bu sezonu başlatmış olalım. Tekrardan başkanımızı bizi ağırladığı için teşekkür ediyorum? dedi.

Gençlergücüspor Kulüp Başkanı Kamuran Balkan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ile getirdi. Balkan ziyarette yaptığı açıklamada ?Bu akşam Amatör spor haftası münasebetiyle Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Şevki yücel beyi, beraberindeki heyetini kulübümüzde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Amatör spor haftası münasebetiyle ilçemizde dolu dolu etkinlikler yapılıyor. Bu akşamda bunlardan bir tanesini gerçekleştiriyoruz. Kulübümüzü ziyaretleri münasebetiyle yönetim kurulumuz adına mutluyuz. Kendilerine hoş geldin diyoruz. Ayaklarına sağlık diyoruz. İnegöl Gençlergücüspor kulübü de İnegöl de, İnegöl gençliğine hizmet veren bir spor kulübü. 1993 yılından beri amatör olarak liglerde mücadele veriyoruz. Şu anda kulübümüzde futbol okulumuzla beraber toplamda dörtyüzelli, beşyüz arası futbolcu kardeşlerimiz, çocuklarımız eğitim almaya çalışıyor. Tabiki İnegöl içinde bulunduğu tesis sıkıntısından bizlerde rahatsızız, mustaribiz.  İnşallah üst düzey yetkililerimiz bu konuya çözüm bularak ilçemizdeki tesislerle ilgili daha fazla sayısal manada sayısal tesise ulaştırırlar diye düşünüyorum. Gençlergücü olarak biz bu yıl 2019-2020 sezonunda geride kalan liglerde U-15 yaş grubunda geçtiğimiz sezon şampiyon olduk. Bu senede yarın Gençler liginde ilçemizde Gemlikspor´u ağırlıyoruz. Bu maçtan alacağımız bir puan ki yenecek güçteyiz, bugüne kadar kayıpsız geldik. Alacağımız bir puanla da Gençler liginde, Elit ligine yükselmiş olacağız. Bunun yanında A takım bazında yaklaşık 2 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz sezon az önce müdür bey değinmişti, kulüp olarak karar aldık ilçemizde yaşayan, İnegöl´ün havasını koklayan, suyunu içen, burada çalışan, burada okuyan, sporcu kardeşlerimize kulübümüzün formasını giydiriyoruz. Bursa´dan veya herhangi bir şehirden oyuncumuz yok. Tamamen İnegöl gençlerine hizmet etmeye çalışıyoruz. Birde ilk olarak bu sene, bu sezon Gençlergücü olarak tarihimizde salon sporlarının ilkini başlatıyoruz. Basketbol ligine girdik. Pazarteside bu vesileyle İlçe spor kapalı spor salonunda saat:19:30 itibariyle ilk maçımıza çıkacağız. Bizim için ayrı bir heyecan olacak. Gerçekten bu tarz da tercihimizi yaptığımızda çevremizden almış olduğumuz tepkiler bizleri son derece memnun etti. Doğru bir karar almışız demek ki. İnşallah zamanla birkaç salon sporuna daha girmeyi planlıyoruz. Hedefimiz İnegöl´de centilmence mücadele vermek. Kulübümüzü ve ilçemizi centilmence mümkün olduğunca başarılı bir şekilde temsil etmektir. Kulüp olarak bizde yıllarca Bal liginde de mücadele verdik. Gelirse İnegöl gençleriyle gelsin diye düşünüyoruz. Ben tekrar bu vesile ile kulübümüzü onurlandıran sayın ilçe spor müdürümüz Yusuf Şevki Yücel bey olmak üzere beraberindeki arkadaşlara, dostlarımıza kulübümüze hoş geldiniz tekrar diyorum. Bu ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar? dedi.       

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87