www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gençlergücüsporda İç Transfer Devam Ediyor

Gençlergücüsporda İç Transfer Devam Ediyor

Gençlergücüspor, 2009 yılında altyapısından futbola başlayan, Narman Hüseyinoğlu ile yeniden anlaştı.

Kulüp tesislerinde Başkan Kamuran Balkan ve yöneticilerin hazır bulunduğu imza töreninde kendisini bir yıl daha Gençlergücüsporlu yapan imzayı attı. 24 yaşındaki genç oyuncu Orta saha mevkiinde forma giyiyor.

İmza töreni sonrasında Başkan Kamuran Balkan yaptığı açıklamada; ?Futbola Kulübümüzün Alt yapısında başlayan ve ilk Lisansı 2009 yılında Kulübümüzde çıkan futbolcumuz Narman Hüseyinoğlu ile yeni sezon için yeniden anlaştık. Öncelikle bu anlaşmanın Kulübümüze ve Futbolcumuza hayırlı olmasını dilerim, Narman kardeşimiz Kulübümüzün spor okullarında yeteneği tespit edilen ve Alt yapımıza kazandırılan bir oyuncudur, Alt yaş gruplarımızın tamamında futbol oynayıp 7 Sezondur da A Takım kadrosunda yer almaktadır. Efendiliği ve Saygınlığı ile Kulübümüzde farklı bir sevgisi olan kardeşimize yeni sezonda başarılar diliyoruz? dedi.

Gençlergücüspor ile yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Narman Hüseyinoğlu ise yaptığı kısa açıklamasında; ?Futbola 2009 yılında Kulübümüzün Alt yapısında başladım Alt yaş gruplarının tamamında oynadıktan sonra A Takım kadrosuna yükseldim. Futbolu başladığım kulübümüm de yeni sezon için devam edeceğim için mutluyum. Yeni sezonda çok çalışıp aramıza katılan arkadaşlarımız ile beraber Kulübümüzün hedefleri doğrultusunda faydalı olacağımızı düşünüyorum. Bana güvenen ve oluşturulan Kadro´da yer veren Antrenörümüz Erol Arslan´a teşekkür ediyorum.? diyerek sözlerini tamamladı.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00