Gençlergücüspor´dan dayanışma gecesi

Gençlergücüspor´dan dayanışma gecesi

İnegöl Gençlergücüspor Kulübü 3 Mayıs Cuma Akşamı Vizyon Balo Salonunda Birlik, Beraberlik ve Dayanışma gecesi düzenledi.

Gençlergücü Kulübü tarafından Vizyon Balo Salonunda düzenlenen gecede Coşkun Sabah, başarılı performansı ile sahne aldı. Masa aralarına kadar girerek geceye katılanlarla sıcak temas sağlayan Sabah´a, geceye katılanlar büyük ilgi gösterdi.

Gençlergücüspor kulüp başkanı Kamuran Balkan yaptığı konuşmada;  ?Sayın Belediye Başkanım, değerli protokol üyelerimiz, Kulübümüzün birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine katılan hanı fendiler, beyefendiler, basınımızın değerli temsilcileri bu anlamlı gecede bizi yalnız bırakmadınız için çok teşekkür ediyoruz. Bu gece çok güzel bir akşam geçireceğinize inanıyorum. İnşallah sizlerde gecenin sonunda mutlu olacaksınız. Sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum. Bu noktada bizim için iki anlamlı konuya değinmek istiyorum. Birincisi Gençlergücüspor olarak bu yıl, yani geçtiğimiz sezon itibariyle İnegöl gençlerinden oluşan A Takım bazında Süper amatör liginde mücadele ettik. Aynı düşüncemizi devam ettirmek istiyoruz. Bunun yanında altyapı ile alakalı çalışmalarımıza daha ağırlık vermeye başladık. En güzel meyvesini de U-16 yaş grubumuz kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazandığı takdirde şampiyon olacak inşallah. Birde A Takımımızın bünyesinde yer alan fakat 9 Nisan tarihinde talihsiz bir kaza geçirerek, şu anda tedavi süreci devam eden Özkan Şimşek kardeşimde bizleri de kırmadı bu gecemize iştirak etti. Onun içinde bu akşam iyi bir moral olacaktır. Hepinize saygılar sunuyorum. İyi eğlenceler diliyorum? dedi.

Bir Arada Olmak, Birlikte Olmak Her Zaman Güzeldir

İnegöl belediye başkanı Alper Taban da yaptığı konuşmada ?Burada bulunan çok değerli hanımefendileri, beyefendileri, çok değerli siyasi parti temsilcilerimizi, kıymetli hocalarımızı, teknik heyeti, oyuncuları, Gençlergücüspor kulübüne gönül veren tüm hemşerilerimizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Güzel bir gecede, güzel bir akşamda sizlerle beraber bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu öncelikle ifade etmek istiyorum. Bizlerde, çok kıymetli meclis üyelerimizle, Ak parti ilçe yöneticilerimizle bu yemeğe katıldık. Gerçekten Gençlergücüspor kulübü kurulduğu günden bugüne kadar başarılarla dolu sezonlar geçirerek bugünlere geldi. Bana göre başarılı sadece şampiyonluk değil. Öncelikle onu ifade etmem lazım. İşte burada görmüş olduğunuz bu birliğe, beraberliğe vesile olan bir kulüp. Bakın burada geçmişte görev almış olan çok kıymetli yöneticilerimiz, emek veren değerli başkanlarımız var. Herkes burada. Dolayısıyla bu tablo bizim için şampiyonluğa değer bir tablodur. Onun için ben huzurlarınızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Burada küçük bir başlıkta Özkan kardeşimize açmak istiyorum. Az önce bende yanına gittim, kendisini ziyaret etmek istediğimi, ancak bir türlü başaramadığımı ifade ettim. Allah biliyor dedim Kalbimi, ama bir türlü olmadı. Bana göre yapmamız gereken en değerli iş insanları hatırlamak, onların her zaman hüznünde, sevincinde, her anında yanında olmaya çalışmak. Onun için mümkün mertebe bir arada olmak, birlikte olmak her zaman güzeldir. Emeği geçen herkese tekrar kutluyorum. Yeni sezonda başarılar diliyorum. Geçmiş sezonda görev alan tüm arkadaşlarımıza katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürü borç biliyorum. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum? dedi.

İnegöl belediye başkanı Alper Taban tarafından Coşkun Sabah´a Vanitti Mobilya ve Coşkun Sabah yazılı forma verdi.

Vanitti mobilya sahibi Ömer Doğan´a Gençlergücüspor kulüp başkanı Kamuran Balkan tarafından kulübe yaptığı desteklerden dolayı plaket verildi.

.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07