GENÇLER İÇİN NE YAPSAK AZ

GENÇLER İÇİN NE YAPSAK AZ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gürsu'da 5 dönüm alanda yapılacak sporcu fabrikasının ihalesi 27 Nisan'da yapılacak. Müjdeli haberi paylaşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, tesiste takım ve bireysel

 

Şahin, ay sonunda yapılması hedeflen ihalenin ardından tesisin yaklaşık 10 milyon liraya mal olacağını ve inşaat çalışmalarına süratle başlanıp hızla tamamlanacağını söyledi.

7/24 AÇIK OLACAK

Milletvekili Hüseyin Şahin, gençlerin ilkokuldan lise çağına kadar bu tesisten yararlanabileceğini belirtip sporcu fabrikalarının 7 gün 24 saat açık olduğunu söyledi. Şahin, tesiste takım sporlarının ve ferdi sporların antrenman yapabileceği 6 adet standartlara uygun antrenman salonu, çok fonksiyonlu uluslararası standartlarda hentbol, voleybol ve basketbol maçların oynanabileceği 1 tane dönüşümlü çok amaçlı salon, soyunma odaları, idari ofisler, sağlık odaları ve kafeterya alanları bulunduğunu da ifade etti.

BURSA'NIN DOĞUSUNDA GENÇLERE ÖZEL YATIRIMLAR

Bursa'nın doğusunun son yıllarda Gençlik ve Spor Bakanlığı ve yerel yönetimlerin yaptığı yatırımlarla öne çıkmaya başladığını da belirten Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım'a yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak, 16 bin metrekare alanda, 2 bin 500 kişilik spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet gençlik merkezi, eğitim salonu, farklı branşlara özgü 6 adet antrenman salonu, idari ofisler, sağlık merkezi ve sosyal donatı alanları olacağını dev bir spor kompleksinin ihale hazırlıkları sürüyor. İnşaatı devam eden uluslararası standartlardaki Kestel Buz Hokeyi ve Buz Pateni Salonumuz da var” dedi.

BAKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Milletvekili Şahin, AK Parti iktidarları döneminde gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spor ve diğer faydalı uğraşlara yönlendirmek için çok önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ne yapsak azdır. Biz gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri, spor yapmaları için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle Bursa'mıza spor yatırımları konusunda desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a da Bursalılar adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07