GENÇLERİN TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

GENÇLERİN TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

İki genç arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Çantasından hırsızlık yapıldığını ileri süren genç, tanımadığı bir başka genci boğazından ve kolundan bıçaklayarak yaraladı.

Edinilen bilgilere göre, henüz iki gün önce özel bir firmada işe giren 22 yaşındaki Erhan Ç, kendisinden iki gün önce işe girmiş ve 1 gün çalıştıktan sonra işten ayrılmış olan Yasin G’nin çantasından hırsızlık yapıldığı gerekçesi ile bıçaklandı.

Olaydan haberi olmayan Erhan Ç, işten ayrılırken çantasını iş yerinde unutan ve ertesi günü alan Yasin G’nin kendisine telefon ederek; ‘Çantamdan sen mi hırsızlık yaptın’ şeklinde suçlamalarıyla karşılaşınca şaşırdı. Yasin G. genci gel seninle konuşacağız diyerek yanına çağırdı. Ramazan sokağının bulunduğu cadde üzerine giden genç, burada Yasin G’nin bıçaklı saldırısı ile karşılaştı. Erhan Ç’yi boğazından ve kolundan derin bıçak darbeleri ile yaralayan Yasin G. olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, yaralı genç ise yanındaki arkadaşının da yardımıyla hastaneye kadar gelebildi. Kanlar içerisinde hastaneye gelen genç, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından durumunun ağır olması ve hem kolundaki hem de boynundaki damarların kesilmesi nedeni ile Bursa Doruk Tıp Merkezine sevk edildi.

Olaydan sonra İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yakalanan Yasin G, ilk önce sağlık raporu alınmak üzere acil servise ardından da ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Zanlı Yasin G. karakoldaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07