?Gençlik Bir Milletin Geleceğinin Fotoğrafıdır?

?Gençlik Bir Milletin Geleceğinin Fotoğrafıdır?

İnegöl Rumeli Türkleri Derneği, halk oyunları ekibi ile moral toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Dernek 2. Başkanı Yasin Altuntepe, gençliğin bir milletin geleceğinin fotoğrafı olduğunu ve gençlerin yanlarında olduklarını dile getirdi.

İnegöl Rumeli Türkleri Derneği 2. Başkanı Yasin Altuntepe ve yönetim kurulu, derneğin halk oyunları ekibi ile moral toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan 2. Başkan Altuntepe, ?Türk kültüründeki geleneklerin büyük bölümünün toplumsal temalı olduğunu biliyoruz. Bu tür örf, adet ve geleneklerimizi yaşatarak, dayanışma duygusunun daha da artırılmasına katkı sağlamamız gerekiyor. Derneğimizin kuruluş amaçlarından birisi de budur? dedi.

GENÇLİĞE GÜVENİYORUZ

Gençlerin toplumdaki önemine de değinen Altuntepe, ?Genç yaşta birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler aldık. Şunu çok iyi biliyoruz, bir milletin genç nüfusu, o milletin, devletinin geleceğinin fotoğrafıdır. Gençlerimizden ümitvarız. Sizlere güveniyoruz. Hem kültürümüzü yaygınlaştırmak hem de İnegöl´ümüze katkı sağlama için, çok büyük hizmetlere hep beraber imza atacağız? şeklinde konuştu.

Altuntepe, program sonunda gençlere kendi eliyle baklava ikram etti.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07