www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gençlik Merkezi´nden El Emeği Sergisi

Gençlik Merkezi´nden El Emeği Sergisi

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İnegöl Gençlik Merkezi kursiyerlerinin hayata geçirdikleri el emekleri, İnegöl AVM sergi salonunda düzenlenen sergide görücüye çıktı.

Gençlerin boş zamanlarında kendilerini kültürel, sanatsal ve sosyal anlamda geliştirme fırsatı buldukları İnegöl Gençlik Merkezinde gençler yaz dönemi boyunca Kur´an-ı Kerim, Değerler Eğitimi, Drama, Müzik ve El Sanatları alanında aldıkları ücretsiz eğitimlerle yaz tatillerini dolu dolu geçirdiler.

Bunların yanında yine yaz dönemi boyunca sosyal uyum ve gençlik katılımı projesi kapsamında Suriyeli gençlere ve annelerine yönelik Türkçe dersleri ve El Sanatları eğitimleri ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

Gençlerin yaz okulu sonunda yaptıkları tüm çalışmaları ise 30 Ağustos Perşembe günü İnegöl AVM Sergi Salonunda 17.00´da açılan sergiyle halkın beğenisine sunuldu. Sergi açılışına protokolden Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Bursa Büyükşehir Belediyesi İl Meclis Üyesi Nedim Bayram ile İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk katıldı.

Sergideki birbirinden güzel çalışmaların protokole tanıtılmasının ardından İnegöl Belediyesi Halk Dansları ekibi yöresel halk oyunlarıyla açılışa renk kattı.

Pazar gününe kadar sürecek El Sanatları Atölyesi Yaz Okulu Dönem Sonu sergisine tüm ilçe halkı davet edildi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00