GENÇLİK MERKEZİ´NE ÖVGÜ

GENÇLİK MERKEZİ´NE ÖVGÜ

Baykoca Mahallesi TOKİ Konutları´nda faaliyet gösteren İnegöl Gençlik Merkezi´ni ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Merkezimizin çalışmalarını takdir ediyoruz? dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Baykoca Mahallesi TOKİ Konutları bölgesinde faaliyetlerine devam eden İnegöl Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ?Bugün Baykoca Mahallemizde TOKİ Konutları bölgesinde faaliyetlerini devam ettiren İnegöl Gençlik Merkezini ziyaret etmek istedik. Gençlik Merkezi´nin değerli Müdürü Recep Erdoğan eşliğinde Gençlik Merkezini gezdik. Ağustos ayından itibaren faaliyetlerine devam eden İnegöl Gençlik Merkezi´nin bugüne kadar yapmış oldukları faaliyetler ve çalışmalar hakkında kendilerinden bilgi aldık. Özellikle gençlerimizin sosyal aktiviteler ışığında hayatlarında farkındalık oluşturan bu tür çalışmalara öncülük eden merkezimizin çalışmalarını takdir ediyoruz? dedi.

SIKINTILAR VE SORUNLAR GİDERİLECEK

Aktaş; ?Bundan sonra yapılacak çalışmalar ve faaliyetleri nasıl geliştirebiliriz, bu faaliyetlere nasıl katkılar verebiliriz noktasında bugün gençlik merkezi müdürümüzle fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca gençlik merkezinin karşılaştığı sıkıntılar ve sorunları giderme noktasında şahsım ve belediye olarak elimizden gelen her türlü destek ve katkıyı da yapacağımızı ifade ettik. Müdürümüz zaten İnegöl Belediyesi´nde özellikle halk dansları ve buna bağlı olarak farklı çalışmalarda kültür sanat faaliyetleri noktasında kendilerinden destek aldığımız bir isim. Kendilerine hem bu destekleri için teşekkür ediyor hem de yapılan bu çalışmalar ile alakalı göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı huzurlarınızda kendisini ve ekibini kutluyorum. İnşallah önümüzdeki süreçle alakalı daha neler yapılabilir noktasında bugün kendileriyle yaptığımız istişare ile merkezimiz, gençliğimize dolu dolu kültürel ve sosyal aktiviteler ortaya koyacaktır. Son olarak kendilerine görevlerinde kolaylıklar diliyor, saygılarımı sunuyorum? şeklinde konuştu.

HİZMETLER SÜRECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan İnegöl Gençlik Merkezi Recep Erdoğan ise; ?2014 Nisan ayında Bursa Valiliğinin emri ve İnegöl Kaymakamlığının onayı ile İnegöl Kapalı Spor Salonundaki dersliklerde faaliyetlerine başlamış olan İnegöl Gençlik Merkezi, Temmuz 2015´te gerçekleştirilen açılışı ile birlikte Baykoca Mahallesindeki kendi binasında ve irtibat bürosu olarak yine İlçe Kapalı Spor Salonu´ndaki bürosunda İnegöl Gençliğine hizmet vermeye devam etmektedir. İnegöl Gençlik Merkezimiz gençlerin boş zamanlarını değerlendirmelerine, milli-manevi ve kültürel değerler yönünden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yıl boyunca düzenlediğimiz çeşitli kurslar ve ortaya koyduğumuz faaliyetler ile özellikle TOKİ konutları ve Akhisar bölgesindeki vatandaşlarımız olmak üzere İnegöl halkı ve gençlerine hizmet vermeye devam etmektedir. Özellikle bugün bizleri ziyaretleri ile onurlandıran Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Başkanımızın ziyareti bizlere büyük bir itici güç olmuş ve bundan sonra yürüteceğimiz çalışmalara da motive olmamıza önemli bir moral kaynağı olmuştur? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07