Gençlik Namazda Buluştu

Gençlik Namazda Buluştu

İsaören Mahallesi´nde ikamet eden gençler, Pazar günü düzenlenen sabah namazı buluşmasında bir araya geldiler.

Sabah namazını mahalle camiinde kılan gençler, namazın ardından kıraathanede kahvaltı yaptılar.?Ümmeti sabah namazına uyanan gençler uyandıracak? sloganıyla ilk etkinliğini düzenleyen gençler, cemaatle birlikte kahvaltı yaparak, öğütler aldılar.

 

DEVAMI GELECEK

İsaören Köyü Gençliği Başkanı Ömer Aksoy, ?Böyle güzel bir programda birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel bir program oldu. Bu programları sürdüreceğiz. Programımıza katılan herkese teşekkür ederiz? dedi.

 

İsaören Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erhan Ulu, ?İsaören Köyü Gençliği Başkanı Ömer Aksoy öncülüğünde sabah namazı programı düzenlendi. Geleceğimiz olan gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları dinimizin direği olan namaz kılmanın önemini idrak etmeleri için düzenlenen programda kahvaltımızı da yaptık. Müftümüz Kazım Güzel tarafından yapılan dini sohbette birlik ve beraberliğe de işaret edildi? dedi.

 

Programa Müftü Kazım Güzel, Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Mehmet Erim ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00