www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

GENÇLİK SPOR, OKUL VE KURUM ZİYARETLERİNDE

GENÇLİK SPOR, OKUL VE KURUM ZİYARETLERİNDE

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Sportif eğitim uzmanları ve antrenörleri ile birlikte geçen eğitim öğretim yılında rutin olarak yaptıkları okul ve kurum ziyaretlerine 3 okul ziyareti ile başladı.

İlk olarak İnegöl Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret edildi. Okul müdürü Mehmet Akif Bakiler ve beden eğitimi öğretmeni Ş. Furkan Baştürk´ün de hazır bulunduğu ziyarette yeni eğitim öğretim yılının ve yeni binalarının hayırlı olmasını dilemek, personelimizi ve antrenörlerimizi tanıştırmak ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere kurum ziyaretlerini başlattıklarını söyleyen İlçe gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü Yusuf Şevki Yücel, kurumda antrenör olarak çalışan Karate antrenörü Yakup Gürel, voleybol antrenörü Serkan Seçkin, güreş antrenörü Habib Aslan, Masatenisi antrenörü İsmail Gümüş, Kort tenisi antrenörü Gökhan Durmuş ve sportif eğitim uzmanı Gönül Gültekin´i tanıştırdı.

BEKLENTİMİZ YÜKSEK

Kurum ziyaretinde konuşan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ?İnegöl´ümüzün spor adına her türlü imkan ve sporcu potansiyeline sahip olduğumuz artık herkes tarafından biliniyor. Sporda marka kent olma yolunda hızla ilerliyoruz. İnegöl Belediyesi Voleybol ve Basketbol branşlarında öncülük yapıyor. Ayrıca birçok branşta da hem kurumsal hem bireysel desteklerini fazlasıyla yapıyor. Okul sporlarında geçen yıl çok başarılı bir sezon geçirdik. Tüm okullarımız bizimle işbirliği içerisinde Milli Eğitimin ve İnegöl Belediyesinin destekleriyle çıtayı yukarılara taşıyor. Birçok branşta Bursa´yı Türkiye´de biz temsil ediyoruz. Bu gurur verici durumu sürdürmek tüm branşlarda yaşamak istiyoruz. Bu nedenle özellikle spor salonu olan nadir okullardan birisi olan Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulumuzdan bu yıl beklentimiz daha yüksek olacak. Biz de bu manada her türlü desteği okulumuza vereceğiz. Antrenörlerimiz emrinizde olacak. Kamu yöneticisi ve Spor müdürü olarak ta birlikte daha fazla nasıl hizmet verebiliriz düşüncesi ile bu ziyareti gerçekleştirdik. Biz tekrar yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.

YENİ BİNADA İMKANLAR DAHA İYİ

Ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu ifade eden okul müdürü M. Akif Bakiler de şunları söyledi: ?Yeni bir binada bu yıl Eğitim öğretime başladık. Spor salonumuzda ve binamızda süren tadilat nedeniyle henüz verimli bir şekilde çalışmalarımız başlamamış olsa da sporda bu yıl eskisinden daha iyi imkânlarla başarımızı artırmayı planlıyoruz. İlçe Spor müdürümüz ve personeline her zaman ihtiyacımız olacaktır. Destek sözlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Kurumum adına bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduk.?

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ İLE İŞBİRLİĞİ

Daha sonra Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi?ni ziyaret ederek Okul Müdürü Durmuş Karadeniz´i, müdür yardımcısı Taner Doğru ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gülşah Şeker´e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Yusuf Şevki Yücel; ?İnegöl´de Türkiye´nin ilçelerde açılmış olan ilk Sosyal Bilimler Lisesi´ni ve benim için manevi bir anlamı olan 8 yıl görev yaptığım ve her köşesinde emeğim ve acı tatlı hatıralarım olan bu okulu ziyaret etmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Eski İnegöl Lisesi sonra İnegöl Anadolu Lisesi olarak çok değerli insanlar yetiştiren bu okul ve bu binanın çok daha saygın ve değerli insanları ülkemize hizmet etmek üzere yetiştireceğine inanarak buraya taşınmış olmanızın ayrıca hayırlı olmasını diliyorum. Tabi ki bu gençlerimiz akademik eğitim öğretimlerini burada tamamlarken fiziksel gelişimleri açısından sportif faaliyetlerde de başarılı ve düzenli olmaları gerekiyor. Kuruma yeni atanan beden eğitimi öğretmeni arkadaşımız da kendi branşında gayet yetkin ve gayretli bizim antrenörlerimiz ve salonumuzun imkanlarını da seferber ederek sporda da okulumuzu Türkiye ve dünyada tanıtalım istiyoruz?

BİZE DÜŞEN NEYSE HAZIRIZ

?Bu manada bize düşen neyse her zaman hazırız. Okulumuzun spor salonu yok ve bahçesi de yeni bina inşaatı nedeniyle kullanılamayacak durumda. Bu nedenle okulda alternatif spor branşlarına yönelmek daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Oriantiring, bocce, dart gibi branşlarda bu yıl bir altyapı oluşturulabilir. Hentbol branşında beden eğitimi öğretmenimizin başarılı olduğunu öğrendim. Bu branşta İnegöl olarak gerilerdeyiz. Özellikle bu branş için her türlü imkanı seferber ederiz. Ben tekrar yeni eğitim öğretim yılınızın başarılı, huzurlu ve mutlu geçmesini diliyorum? dedi.

YAKIN BİR DOSTLUĞUMUZ VAR

Bu anlamlı ve güzel ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten Okul Müdürü Durmuş Karadeniz de şunları söyledi: ?İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel´i yıllar öncesinden tanıyoruz. Yakın bir dostluğumuz var. Personeli ile birlikte hayırlı olsun ziyareti ve öğrencilerimizin spor faaliyetleri hususunda işbirliği ve destek sözleri bizi son derece mutlu etti. Ben kurumum adına kendilerine teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bu işbirliğinin birkaç örneğini faaliyete geçireceğimizi belirtiyorum.? Dedi.

OKYANUS KOLEJİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Özel İnegöl Okyanus Kolejini de ziyaret eden İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel ve beraberindeki antrenörler okulun spor alanları ve dersliklerini de gezerek bilgi aldılar. Ziyaretle ilgili bilgi veren Yücel; ?İnegöl´de özel okullara bir yenisi daha eklendi. Bu İnegöl´ümüz için büyük bir kazanç. Çok değerli ve tecrübeli iki eğitimci Mehmet Baştürk ve Erdoğan Kızmaz abimiz ile çok değerli iş adamı Fahrettin BAYKAN abimizin titizlikle hazırlayıp hizmete açtığı bu kurumda gördük ki en ufak detay unutulmamış, göz ardı edilmemiş. Özellikle de açık ve kapalı spor alanları, yüzme havuzu sporun bu okulda bir kültür oluşturacağını gösteriyor. Bu durumdan İnegöl adına İnegöl´ün sporda marka kent olma hayali adına mutluluk duyduk. İnşallah her alanda olduğu gibi sporda da Okyanus Koleji başarılı olur ve İnegöl´ü Türkiye´de, dünyada temsil eder. Biz hem hayırlı olsun dileklerimizi sunmak, hem de antrenörlerimizi ve kurumumuzu tanıtmak maksadıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Alanında duayen olan hocalarımız her zaman hizmetinizde yanınızda olacağız. Birlikte güzel projeler planlayıp uygulayalım. Ben yeni eğitim öğretim yılının ve hizmete bu yıl giren bu kurumun hayırlı olmasını, memlekete faydalı insanlar değerli bireyler yetiştirmesini, spor adına da güzellikleri başarıları mutlulukları yaşatmasını diliyorum? şeklinde konuştu.

EKSİKSİZ VE SORUNSUZ BAŞLADI

Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk ise şunları söyledi: ?8 ay gibi kısa bir sürede inşaatını tamamlayıp izinlerini alıp faaliyete geçirdiğimiz okulumuzda eğitim öğretim yılı eksiksiz ve sorunsuz başladı. İlk yıl hedeflediğimizin çok üzerinde öğrenci ile devam ediyoruz. Öncelikli amacımız iyi insan yetiştirmek. Bu uğurda kendi tecrübe ve bilgi birikimimizi de seferber ederek canla başla çalışıyoruz. Akademik başarının yanında sporu da bir kültür olarak yaşatmak istiyoruz. Bireysel ve takım sporlarında başarılı sonuçlar almak okulumuzu Bursa´da ve Türkiye´de temsil etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. İlçe Spor Müdürü olarak bu ziyaretiniz bu manada bizi hem ziyadesiyle memnun hem de teşvik etti. Ben kurumum adına bu işbirliği ve güzel temennilerinize desteklerinize teşekkür ediyorum?

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36