www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gençlik meclisleri oluşturacağım

Gençlik meclisleri oluşturacağım

CHP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan seçim çalışmalarını 4 farkli noktada sūrdūrdū.

CHP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, İlçe Başkanı Sayın Zemci Şahin,Belediye Meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Akhisarspor Kulübü ziyaretinde konuşan Doğan, bu seçime çok iyi hazırlandıklarını, 31 Mart’ta beklentinin üzerinde bir başarı yakalayacaklarını,İnegöl'de CHP nin bugüne kadar aldığı oylarının çok üstünde bir oy alarak seçim çalışmalarının karlışılığını alacaklarını belirtti.

Doğan:”belediye başkanı seçilmem durumunda İnegöl de yapacağım çok güzel ve büyük işler var.Bunlardan bir taneside her gittiğim yerde söylüyorum bir kez daha söylemek istiyorum.Doğal ve sosyal alanları genişleteceğiz.İnegöl Halkının rahat nefes alacağı alanlar oluşturacağız.Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak alanlar açarız.Gençlerin meşgül olacağı sosyal,kültürel ve doğal alanlar kuracağız. Ormanya, Boğazköy Barajı çevresi doğal yaşam alanı projesi,Belediye bünyesinde Kültür sanat aktivitelerinin olduğu konservatuar, aquapark vb.gibi bir çok projemiz var.Belediyeyi gençlerle yöneteceğiz.Bunun için gençlik meclisleri oluşturacağım. Onların görüşlerini ve isteklerini dinleyip ona göre bir yönetim anlayışıyla İnegöl'ü yöneteceğim. Yine gençlere yönelik olarak spor kulüpleri destekleyeceğiz. Amatör kulüplere her türlü desteği sunacağım. Bina, arsa, araç anlamında amatör kulüplerimize tüm yardımları sunacağım. Gençlerin spor,sanat ve kültürel aktiviteleri icra etmesinin yollarını sonuna kadar açacağım. Toplumun, gençlerin spor ve sanatsal alanlara yönelmesi tüm kötü alışkanlıklarından kurtulmadına vesile olacaktır”dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19