Genel kurula hazırız

Genel kurula hazırız

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, Genel Başkanları Meral Akşener´in görevinin başında olduğunu belirterek, 12 Ağustos Genel Kurulunda Akşener´in arkasında olduklarını belirtti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, ?İYİ Parti bütün engellemelere rağmen 5 aylık bir parti olarak seçimlere girdi. İyi tarafından bakarsanız başarılıyız ama bizim Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı, partimizi de iktidar yapmak gibi yüksek bir hedef koyduk. Bu hedefe ulaşamadığımız için başarısız görünüyoruz. 5 aylık bir partinin meclisteki milletvekili sayısına ve aldığı oy oranına bakarsanız burada bir başarı var. Bu konuda yapılan eleştirilerden sonra da Genel Başkanımız ?Madem hatalı benim, buyurun genel kurula gidelim´ dedi ve genel kurul istedi. Bu farklı yorumlandı, ?Bıraktı, kaçtı gitti´ denildi. Meral hanım Genel Başkan olarak görevinin başındadır. 12 Ağustos´ta planlanmış genel kurulumuzu yapacağız. İnşallah iyi olacak. Orada muhtemelen üst yönetim kadrolarında değişiklikler olacak. Bunları önümüzdeki günlerde göreceğiz. İnegöl´den 2 delegeyiz, gidip bu konuda oy kullanacağız? dedi.

HIZLI HAREKET ETMEYECEĞİZ

Genel Kurul kararının yerel teşkilatlara yansımasının sorulması üzerine konuşan Besler, ?Beklemediğimiz bir konuydu. Çabuk toparladık. Süreci göreceğiz. Hızlı hareket edemeyiz. Bursa´daki diğer teşkilatlarla da istişarelerde bulunduk. Şuan beklemedeyiz? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00