GEREKLİ DERSLER ÇIKARILDI

GEREKLİ DERSLER ÇIKARILDI

Gençlergücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Bülent Ergül, ligde geride kalan 8 maçta istenen performansı sergileyemediklerini belirterek, hatalardan gerekli dersleri çıkardıklarını ve ligin kalınında en iyi sonuçları almayı hedeflediklerini ifade etti.

 

Süper Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü Spor Kulübü´nde değerlendirmelerde bulunan Basın Sözcüsü Bülent Ergül, 2. yarın öncesi takviye yapacaklarını ifade etti.

 

3 PUAN İSTİYORUZ

Takımın gidişatı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gençlergücü Basın Sözcüsü Bülent Ergül, ?İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü olarak yaptığımız transferler ile sezona başladık ancak geride kalan 8 maç sonunda şu anda hiç arzu etmediğimiz yerdeyiz.Yeni bir kadro kurmamız sebebi ile takım olma yolunda gereken uyumu bir türlü yakalayamadık ve elde edilen başarısızlık sebebi ile Teknik Sorumlumuz Erol Arslan takımın yeni bir kan değişikliğine ihtiyacı olduğunu düşünerek geçen hafta görevinden istifa etmişti.Yönetim Kurulu olarak yaptığımız toplantıda Erol hocamızın istifasını değerlendirerek kabul ettik ve hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederek yollarımızı ayırmıştık.Sonrasında kulübümüzün yakından tanıdığı, bir dönem futbolcumuz ve antrenörümüz olarak kulübümüze hizmet eden Yunus Memiş ile anlaşarak yolumuza devam etme kararı aldık. Yunus hocamız ile lider Gürsu ile karşılaşarak ilk maçımıza çıktık dengeli giden maçın 42.dakikasında şanssız bir penaltı golü ile ilk yarıyı 1-0 yenik kapattık.İkinci yarıda gol bulma çabalarımız sonuç vermedi ve tamamen bireysel hatalar sebebi ile kalemizde ikinci golü gördük.Sonrasında oyundan düşen takımımız 90 dakika sonunda maçı 3-0 yenik bitirdi.Artık oynadığımız 8 maç geride kaldı.Yaptığımız hatalardan ders çıkararak önümüzdeki maçlara hazırlanacağız.Önümüzde 13 Aralık Pazar günü saat 12.00´de Kurtuluş Sahası´nda grubun orta sıralarında yer alan Duaçınar spor takımı ile ilk maçımıza çıkıyoruz.Bu maçı mutlak kazanmak zorundayız ve bu doğrultuda çalışıyoruz takımımızda cezalı oyuncumuz olan stoper Emrah cezasını tamamladı ve bu maçta hocamız görev verirse takımda yerini alacak.İnşallah ihtiyacımız olan 3 puanı kazanırız.İlçemiz sporseverlerini yanımızda görmek ve desteklerini beklediğimizi ifade etmek istiyorum? dedi.

 

TAKVİYE ŞART

Ergül, ?Teknik Sorumlumuz Yunus Memiş tarafından yapılan değerlendirme sonucunda bazı bölgelere takviye yapılması gerektiği düşünülüyor.Takımımıza faydalı olacağına inandığımız arkadaşlarımızı kadromuza katarak ikinci yarıya daha güçlü hazır olarak çıkacağız.Bu zorlu süreçte sıkıntıyı camia olarakel birliği ile geride bırakarak sezon sonu hedeflediğimiz yerde ligi bitireceğiz, kimsenin endişesi olmasın. Gençlergücü Spor Kulübü küme düşer diyenlerde boş hayallere kapılmasın.Biz güçlü bir camiayız ve geçmişte birçok zorlukları el birliği ile nasıl aştıysak yine aynı şekilde bu sıkıntıyı ortadan kaldıracağız.Teknik kadromuza ve futbolcularımıza bu konuda güveniyor ve başarılar diliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50