GİRİŞİMCİ KADINLARA ÖZEL EĞİTİM

GİRİŞİMCİ KADINLARA ÖZEL EĞİTİM

Oylat Boğazı Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi kadınlar, Halk Eğitim Merkezi tarafından eğitimden geçiriliyor. 55 kadın, eğitimler sayesinde donanımlı hale gelerek bölge ekonomisinin canlanmasına katkı sağlayacaklar.

 

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Oylat Boğazı Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi 55 kadına 16 farklı konuda eğitim vermeye başladı. Kooperatifli kadınlar dün HEM binasında Etkili İletişim eğitimi aldılar.

 

KOOPERATİFİN TALEP ETTİĞİ EĞİTİMLER VERİLECEK

Seminer öncesinde bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, ?BEBKA desteğiyle hayata geçirilen Oylat Boğazı Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi kadınların eğitimini Halk Eğitim Merkezi olarak bizler üstlendik. Halk Eğitim Merkezimiz tarafından öncelikle temel bilgisayar eğitimi verildi. Hijyen ve gıda güvenliği, iş güvenliği, pazarlama teknikleri, ilk yardım kursları verildi. Bundan sonra da servis, konuk ağırlama, pasta ve yemek yapımı, e-ticaret, standardizasyon, yerel turistik ürün geliştirme, hediyelik eşya yapımı ve satışıyla alakalı kurslar ve seminerler devam edecek. Yaklaşık 16 tane farklı konuda eğitimler verilecek. Kooperatifin istediği eğitimleri Halk Eğitim Merkezi olarak vereceğiz. Bugünde etkili iletişimle ilgili seminer verilecek. Seminer, Kız Meslek Lisesi Rehber öğretmenleri Ali Sevinç ve Beste Yeşilyurt tarafından verilecek. Bu eğitimlerden Oylat Boğazı Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi 55 kadın faydalanacak? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68